Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Χειμερινός τουρισμός

Σε λειτουργία και πάλι το χιονοδρομικό κέντρο '3-5 Πηγάδια'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Φεβρουάριος 2022, 14:25

Με το τέλος της φετινής χειμερινής σεζόν θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες, για να επανέλθουν όλες οι εγκαταστάσεις των 3-5 Πηγαδιών σε πλήρη και αξιόπιστη 12μηνη λειτουργία.


Περισσότερα από 1.000 άτομα, από διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, επισκέφθηκαν ήδη το χιονοδρομικό κέντρο “3-5 Πηγάδια” στη Νάουσα.

Η φετινή, μερική, λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου ξεκίνησε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 με τη λειτουργία των συρόμενων αναβατήρων Σ1, Σ2, Σ3 πάντα με βασικό γνώμονα την ασφάλεια των επισκεπτών. Παράλληλα λειτουργεί και το Lift Bar στη βάση του αναβατήρα Σ2. Φέτος, το χιονοδρομικό κέντρο θα είναι καθημερινά ανοικτό από τις 9 το πρωί, μέχρι και τις 4 το μεσημέρι.Στόχος των νέων του ιδιοκτητών του είναι να μετεξελιχθεί σε ένα τουριστικό θέρετρο που θα λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο, παρά τις όποιες συνθήκες επικρατούν, σύμφωνα με όσα είπε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ ο κ. Αλέξανδρος Νουλίκας, στέλεχος της εταιρείας “Ορεινός Τουρισμός ΙΚΕ Υπηρεσίες Χιονοδρομικού Κέντρου”, η οποία μετά από πλειοδοτική διαδικασία του Δήμου Νάουσας, εκμίσθωσε το χιονοδρομικό κέντρο για τα επόμενα 23 χρόνια, έναντι ετήσιου τιμήματος ύψους 31.000 ευρώ.

“Η βασική ομάδα έργου για την αναβάθμιση και εξέλιξη των 3-5 Πηγαδιών αποτελείται από έμπειρα στελέχη οι οποίοι, ο καθένας στον τομέα του, έχουν διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία και θα συμβάλουν ώστε το χιονοδρομικό κέντρο να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο θέρετρο 12μηνης λειτουργίας”, αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

Με το τέλος της φετινής χειμερινής σεζόν θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες, για να επανέλθουν όλες οι εγκαταστάσεις των 3-5 Πηγαδιών σε πλήρη και αξιόπιστη 12μηνη λειτουργία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top