Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα έρευνα της American Express για τους corporate travellers

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 April 1999, 00:00

Η χρήση της νέας τεχνολογίας κρίθηκε αναγκαία από τους επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά (mobile workers), οι οποίοι μάλιστα απαιτούν ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.
Η έρευνα της

American Express<.>

που έγινε σε 270 corporate travellers στην διάρκεια της έκθεσης Business Travel `99, έδειξε ότι το 98% των επαγγελματιών πιστεύουν ότι η εργασία κατά την διάρκεια των επαγγελματικών ταξιδιών συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην παραγωγικότητα της εταιρίας.
Το 84% προσδοκούν να χρησιμοποιήσουν την νέα τεχνολογία για να κάνουν μόνοι τους τις ταξιδιωτικές τους κρατήσεις, ενώ το 40% έχει χρησιμοποιήσει κάποια από τις αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους και 56% σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει και του χρόνου.
Το 75% χρησιμοποιεί το e-mail του τουλάχιστον μία φορά την ημέρα όταν ταξιδεύει.
Η υψηλή ποιότητα που παρέχουν τα ξενοδοχεία είναι σημαντικός παράγοντας για το 43% των ερωτηθέντων, ενώ η τιμή για το 14% μόνο.
Όσον αφορά στο Ευρώ το 57% πιστεύει ότι η εισαγωγή του στην οικονομία θα έχει θετική επίδραση στις επιχειρήσεις.
Παρόλα αυτά, η ώρα της πτήσης είναι για τους μισούς από τους ερωτηθέντες η ώρα της ξεκούρασης και του συλλογισμού. Μόνο το 26% δουλεύει κατά την διάρκεια της πτήσης, που αν το συγκρίνουμε με το ποσοστό της περσινής έρευνας, που ήταν 34% θα δούμε ότι η μείωση είναι αισθητή. Τέλος, το 18% από τους ερωτηθέντες χρησιμοποιεί τις διευκολύνσεις των αεροπλάνων για διασκέδαση, και μόνο το 2% χρησιμοποιεί τηλέφωνο κατά την διάρκεια της πτήσης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top