Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Δέκα γαστρονομικά events στο 'Μαγειρεύουμε Ελλάδα' της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Τατιάνα Ρόκου - 16 Φεβρουάριος 2022, 10:18

Ένα πλούσιο γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά στο 'Μαγειρεύουμε Ελλάδα' της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition, με συντονιστή τον βραβευμένο chef Κώστα Μπουγιούρη.


Η έκθεση “ΕΞΠΟΤΡΟΦ” ανοίγει τις πύλες της από 18 έως 20 Φεβρουαρίου 2022 με περισσότερους απο 270 εκθέτες και ένα πλούσιογαστριμαργικό πρόγραμμα σε ασφαλείς συνθήκες διεξαγωγής.

Στην ενιαία εκθεσιακή αίθουσα του MEC Παιανίας, η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ The Greek Fine Food Exhibition έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τους εκθέτες και επισκέπτες της αξιοποιώντας πλήρως τις ευρύχωρες εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου.

Στη φετινή διοργάνωση το stage του “Μαγειρεύουμε Ελλάδα” θα φιλοξενήσει 10 γαστρονομικά events γεμάτα αρώματα και γεύσεις Ελλάδας. Συγκεκριμένα οι περιφέρειες Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας, Αττικής, Β. Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Ηπείρου θα προσφέρουν μια μοναδική διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες της έκθεσης, μυώντας τους στα μυστικά της μαγειρικής τέχνης, αλλά και στις σπεσιαλιτέ της ιδιαίτερης πατρίδας τους. Ένας μαραθώνιος προετοιμασιών, μαγειρέματος και δημιουργίας που αναδεικνύει τα προϊόντα των συνολικά 270 Ελλήνων παραγωγών που συμμετέχουν στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ.Αλμυρές και γλυκές συνταγές “ταξιδεύουν” γευστικά το κοινό και προσκαλούν τους επισκέπτες να γνωρίσουν τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας. Και το ταξίδι θα ολοκληρωθεί με συνταγές εμπνευσμένες απο τα βραβευμένα ελληνικά προϊόντα που ξεχώρισαν για την ποιότητα και την γεύση τους στα AFFA 2021. Με τη συνδρομή καταξιωμένων σεφ και sommelier το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα προϊόντα αυτά και να γευτεί μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top