Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΕλίνα Φτίκα (MD Travel Corporate): 'Στόχος μας η διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας και η προσφορά σύγχρονων υπηρεσιών'
Πρόσωπα

Ελίνα Φτίκα (MD Travel Corporate): 'Στόχος μας η διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας και η προσφορά σύγχρονων υπηρεσιών'

Η κα Ελίνα Φτίκα ανέλαβε τη διαχείριση της MD Travel Corporate τον Οκτώβριο του 2020 και εκτελεί τα καθήκοντά της ως διευθύντρια, με υπευθυνότητα και ακεραιότητα.

H MD Travel Corporate αποτελεί μέλος του Ομίλου MD που ιδρύθηκε το 1998 και εδρεύει στην Αγία Παρασκευή. Ο Όμιλος αποτελείται από τις εταιρείες MD Congress, MD Travel Corporate και MD Hospitality και δραστηριοποιείται στους τομείς του τουρισμού, διοργάνωσης συνεδρίων, επικοινωνίας και φιλοξενίας.

Η κα Ελίνα Φτίκα ανέλαβε τη διαχείριση της MD Travel Corporate τον Οκτώβριο του 2020 και εκτελεί τα καθήκοντά της ως διευθύντρια, με μεγάλη υπευθυνότητα και ακεραιότητα.

Ενσωματώθηκε στο δυναμικό της εταιρείας το 2016, ως διευθύντρια Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

Πριν ενταχθεί στον Όμιλο MD, κατείχε διοικητική θέση σε παγκόσμια εταιρεία διαχείρισης ταξιδιών, ως διευθύντρια MICE & Πωλήσεων.

Η κα Φτίκα έχει πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στους τομείς επαγγελματικών ταξιδιών & MICE, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) και μιλά 3 γλώσσες.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδρυτή και πρόεδρο του Ομίλου κ. Δημήτρη Κοντογεώργο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και στις δυνατότητές μου και εύχομαι με τη στήριξη των έμπειρων συνεργατών μας να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία μας και στο μέλλον. Κατά τη διάρκεια της δύσκολης αυτής περιόδου, η MD προσαρμόστηκε και προχώρησε σε επενδύσεις, προκειμένου να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει με επαγγελματισμό και καινοτόμες λύσεις την επόμενη μέρα της πανδημίας. Στόχος μας είναι η διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας και η προσφορά σύγχρονων υπηρεσιών, τόσο σε ελληνικές όσο και πολυεθνικές εταιρείες σε μία εποχή που συνεχώς αλλάζει, προσφέροντας online εργαλεία και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στον σύγχρονο επαγγελματία” αναφέρει η ίδια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024