Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πρόσωπα

Ελίνα Φτίκα (MD Travel Corporate): 'Στόχος μας η διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας και η προσφορά σύγχρονων υπηρεσιών'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Φεβρουάριος 2022, 11:00

Η κα Ελίνα Φτίκα ανέλαβε τη διαχείριση της MD Travel Corporate τον Οκτώβριο του 2020 και εκτελεί τα καθήκοντά της ως διευθύντρια, με υπευθυνότητα και ακεραιότητα.


H MD Travel Corporate αποτελεί μέλος του Ομίλου MD που ιδρύθηκε το 1998 και εδρεύει στην Αγία Παρασκευή. Ο Όμιλος αποτελείται από τις εταιρείες MD Congress, MD Travel Corporate και MD Hospitality και δραστηριοποιείται στους τομείς του τουρισμού, διοργάνωσης συνεδρίων, επικοινωνίας και φιλοξενίας.

Η κα Ελίνα Φτίκα ανέλαβε τη διαχείριση της MD Travel Corporate τον Οκτώβριο του 2020 και εκτελεί τα καθήκοντά της ως διευθύντρια, με μεγάλη υπευθυνότητα και ακεραιότητα.

Ενσωματώθηκε στο δυναμικό της εταιρείας το 2016, ως διευθύντρια Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

Πριν ενταχθεί στον Όμιλο MD, κατείχε διοικητική θέση σε παγκόσμια εταιρεία διαχείρισης ταξιδιών, ως διευθύντρια MICE & Πωλήσεων.

Η κα Φτίκα έχει πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στους τομείς επαγγελματικών ταξιδιών & MICE, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) και μιλά 3 γλώσσες.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδρυτή και πρόεδρο του Ομίλου κ. Δημήτρη Κοντογεώργο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και στις δυνατότητές μου και εύχομαι με τη στήριξη των έμπειρων συνεργατών μας να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία μας και στο μέλλον. Κατά τη διάρκεια της δύσκολης αυτής περιόδου, η MD προσαρμόστηκε και προχώρησε σε επενδύσεις, προκειμένου να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει με επαγγελματισμό και καινοτόμες λύσεις την επόμενη μέρα της πανδημίας. Στόχος μας είναι η διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας και η προσφορά σύγχρονων υπηρεσιών, τόσο σε ελληνικές όσο και πολυεθνικές εταιρείες σε μία εποχή που συνεχώς αλλάζει, προσφέροντας online εργαλεία και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στον σύγχρονο επαγγελματία” αναφέρει η ίδια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top