Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροδιαγραφές στις αγροτουριστικές υπηρεσίες με στόχο την προώθηση του Οικοτουρισμού

Προδιαγραφές στις αγροτουριστικές υπηρεσίες με στόχο την προώθηση του Οικοτουρισμού

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος, μιλώντας στην έναρξη των εργασιών διήμερου συνεδρίου, για τις προστατευόμενες περιοχές, που διοργανώνεται από το WWF Ελλάς, το υπουργείο Ανάπτυξης με στόχο […]

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος, μιλώντας στην έναρξη των εργασιών διήμερου συνεδρίου<...>, για τις προστατευόμενες περιοχές, που διοργανώνεται από το WWF<.> Ελλάς, το υπουργείο Ανάπτυξης με στόχο την προώθηση του Οικοτουρισμού πρόκειται να θεσπίσει συγκεκριμένα πρότυπα και προδιαγραφές τα οποία θα καθορίζουν την ποιότητα και θα χαρακτηρίζουν τις παρεχόμενες οικοτουριστικές-αγροτουριστικές υπηρεσίες και προϊόντα.

Ο κ. Γεωργακόπουλος σημείωσε ότι αποτελεί άμεση προτεραιότητα η διαμόρφωση της εικόνας για την περαιτέρω ενίσχυση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος και της προστασίας της ελληνικής υπαίθρου.

“Όλοι μαζί, το Κράτος , η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ο Ιδιωτικός Τομέας, η Τοπικές Κοινωνίες, πρέπει να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε αυτές τις προϋποθέσεις” τόνισε ο κ. Γεωργακόπουλος. Το συνέδριο επικεντρώνεται στις προστατευόμενες περιοχές της χώρας, που εκτείνονται στο 20% της ελληνικής επικράτειας και καλύπτονται από ευαίσθητα οικοσυστήματα, τα οποία έχουν συμπεριληφθεί στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου “Φύση 2000”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024