Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Προδιαγραφές στις αγροτουριστικές υπηρεσίες με στόχο την προώθηση του Οικοτουρισμού

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Ιούνιος 2002, 00:00

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος, μιλώντας στην έναρξη των εργασιών διήμερου συνεδρίου<...>, για τις προστατευόμενες περιοχές, που διοργανώνεται από το WWF<.>

Ελλάς, το υπουργείο Ανάπτυξης με στόχο την προώθηση του Οικοτουρισμού πρόκειται να θεσπίσει συγκεκριμένα πρότυπα και προδιαγραφές τα οποία θα καθορίζουν την ποιότητα και θα χαρακτηρίζουν τις παρεχόμενες οικοτουριστικές-αγροτουριστικές υπηρεσίες και προϊόντα.

Ο κ. Γεωργακόπουλος σημείωσε ότι αποτελεί άμεση προτεραιότητα η διαμόρφωση της εικόνας για την περαιτέρω ενίσχυση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος και της προστασίας της ελληνικής υπαίθρου.

“Όλοι μαζί, το Κράτος , η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ο Ιδιωτικός Τομέας, η Τοπικές Κοινωνίες, πρέπει να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε αυτές τις προϋποθέσεις” τόνισε ο κ. Γεωργακόπουλος. Το συνέδριο επικεντρώνεται στις προστατευόμενες περιοχές της χώρας, που εκτείνονται στο 20% της ελληνικής επικράτειας και καλύπτονται από ευαίσθητα οικοσυστήματα, τα οποία έχουν συμπεριληφθεί στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου “Φύση 2000”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top