Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Celebrity Cruises συνεργάζεται με καλλιτεχνικούς δημιουργούς για ψυχαγωγία στο Celebrity Beyond
Κρουζαριέρα

Η Celebrity Cruises συνεργάζεται με καλλιτεχνικούς δημιουργούς για ψυχαγωγία στο Celebrity Beyond

Δημιουργοί που έχουν συμμετάσχει σε μεγάλες παραγωγές από το Λας Βέγκας έως το West End και τους Ολυμπιακούς, έχουν συμβάλλει έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι κάτι που δεν έχει παρουσιαστεί ξανά σε κρουαζιερόπλοιο.

Η Celebrity Cruises αποκάλυψε μια σειρά νέων ζωντανών θεαμάτων και διαδραστικών εμπειριών για το Celebrity Beyond, το πολυτελές πλοίο που θα κάνει το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 2022.

Δημιουργοί που έχουν συμμετάσχει σε μεγάλες παραγωγές από το Λας Βέγκας έως το West End και τους Ολυμπιακούς, έχουν συμβάλλει έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι κάτι που δεν έχει παρουσιαστεί ξανά σε κρουαζιερόπλοιο.

Ένα πλοίο με το όνομα ‘Beyond’, δεν μπορεί παρά να είναι μια υπόσχεση στους επιβάτες του ότι κάθε πτυχή του θα αποκαλύπτει κάτι πέρα από οτιδήποτε έχουμε κάνει στο παρελθόν“, δήλωσε ο Brian Abel, Senior Vice President των Hotel Operations της Celebrity Cruises. “Έχουμε προετοιμάσει τόσες βιωματικές και ευφάνταστες παραστάσεις που πρώτη φορά νιώθω τόσο ενθουσιασμό για την έναρξη του καλλιτεχνικού προγράμματος.

Ήταν μεγάλη τιμή να συνεργαστώ με μερικούς από τους δημιουργικότερους ανθρώπους για να σχεδιάσουμε παραστάσεις και εμπειρίες παγκόσμιας κλάσης σε κάθε σημείο του πλοίου”, δήλωσε η Vice President of Entertainment της Celebrity, Lisa Lehr. “Το Beyond προσφέρει μια εμπειρία ψυχαγωγίας εν πλω για την οποία οι επισκέπτες μας θα μιλάνε για πολύ καιρό μετά την επιστροφή τους στο σπίτι

Οι θεατρικές παραγωγές ‘Go Beyond’ στο The Theatre
Το μεγαλύτερο στον στόλο της Celebrity, το Theatre στο Celebrity Beyond παρουσιάζει τρεις ολοκαίνουριες θεατρικές παραγωγές που ζωντανεύουν μέσω της state-of-the art τεχνολογίας.

Οι νέες παραγωγές περιλαμβάνουν:

  • “Elements” – ένα ταξίδι μέσα από πέντε στοιχεία – αέρα, νερό, γη, φωτιά και αιθέρα – χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, μαγευτικά γραφικά, ακροβατικές παραστάσεις και κοστούμια εμπνευσμένα από τη μόδα. Τα «αέρινα γλυπτά», που δημιουργήθηκαν από τον καλλιτέχνη Daniel Wurtzel με έδρα το Μπρούκλιν, αποτελούν το αποκορύφωμα της παράστασης καθώς μεγάλα κομμάτια υφάσματος κινούνται με τον αέρα και μαζί με τους χορευτές και τους μουσικούς δημιουργούν πρωτόγνωρες εικόνες. Τη χορογραφία έχει επιμεληθεί ο νικήτης του Got to Dance Lukas McFarlane, συν-σκηνοθεσία από τον διάσημο Marck Stevens, και τον δημιουργό μερικών από τις συναυλίες μουσικών καλλιτεχνών Liam Lunniss.
  • “Arte” – συνδυάζει χορό, ακροβατικά και οπτικά εφέ με μια ανάλαφρη ανατροπή. Το γλυπτικό έργο του Βραζιλιάνου καλλιτέχνη Rubem Robierb παρουσιάζεται επίσης, με ένα τμήμα της παράστασης να βασίζεται στο γλυπτό του “Peace Makers”, το οποίο εκτίθεται στο Celebrity Beyond. Με χορογραφία της creative leader του West End του Λονδίνου Kendra Horburgh.
  •  “Stage Door” – Οι παραστάσεις συνοδεύονται από συμφωνική ορχήστρα, η οποία ηχογραφήθηκε στο Palladium του Λονδίνου, το θέατρο του Ηνωμένου Βασιλείου. Όλα ζωντανεύουν μέσω της τεχνολογίας αιχμής του σκηνοθέτη/χορογράφου του Thriller Live! του West End, Gary Lloyd.

Η τεχνολογία προβολής στο δάπεδο της σκηνής ενσωματώνεται με το περιεχόμενο της οθόνης, δημιουργώντας μια οπτική εμπειρία από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Ψυχαγωγία που εκτείνεται πέρα ​​από το Θέατρο
Παράλληλα με τις θεατρικές παραγωγές, το Celebrity Beyond προσφέρει ποικιλία ψυχαγωγικών επιλογών σε όλο το πλοίο, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν:

  • Το Club – το νυχτερινό σημείο στο πλοίο, με νέα concept shows και δύο βραδιές ζωντανής μουσικής:
  • The Jazz Joint στο The Club – την επιμέλεια έχει η ομάδα παραγωγής των προγραμμάτων ψυχαγωγίας στο Mayfair Supper Club του Bellagio στο Λας Βέγκας.
  • Music Nights: Το Club διαθέτει επίσης δύο νέες μουσικές εμπειρίες:
  • Rocked – Οι τραγουδιστές και τα μέλη της ορχήστρας του Θεάτρου φέρνουν στη σκηνή, σκηνές από συναυλίες που άφησαν εποχή σε μια διαδραστική συναυλία.
  • Bring the Brass – Ένα αφιέρωμα στις μπάντες πνευστών, από το παρελθόν μέχρι σήμερα.
  • Eden – Βρίσκεται στην πρύμνη του πλοίου, ένας μεγάλος τριώροφος χώρος με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και θα πραγματοποιούνται μαθήματα “Create and Pour” και wine tasting. Το βράδυ, το Wonder at Eden θα πραγματοποιήσει έξι παραστάσεις.
  • Grand Plaza – Αυτό το σημείο στην καρδιά του πλοίου όπου δεσπόζει ένας πολυέλαιος, θα παρουσιάζει τη νύχτα 8 χορευτικές παραστάσεις. Σε μια από αυτές τις παραστάσεις θα συμμετέχουν και οι καλλιτέχνες του Θεάτρου του πλοίου.
  • Rooftop Garden – βρίσκεται στο Resort Deck του πλοίου και αποτελεί σημείο για Tai Chi το πρωί, ανοιχτό κινηματογράφο και χορό.
  • Camp at Sea – Αυτός ο χώρος για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών θα περιλαμβάνει μια νέα συνεργασία με το “Adventures in Cardboard”. Οι μικροί ταξιδιώτες θα έχουν δραστηριότητες που συνδυάζουν ανταγωνιστικό παιχνίδι και συνεργατική αφήγηση μέσα από τα δικά τους έργα τέχνης φτιαγμένα από χαρτόνι∙ μαθήματα vlogging στα οποία χρησιμοποιούνται Go Pros για να φτιάξουν τη δική τους συλλογή βίντεο∙ και μια ποικιλία δραστηριοτήτων “STEM” που περιλαμβάνουν κωδικοποίηση και τη παγκόσμια γεωγραφία.
  • Teen Club – Silent Disco πάρτι, ψηφιακά trivia και πολλές άλλες δραστηριότητες δημιουργούν έναν χώρο χαλάρωσης και κοινωνικοποίησης για τους επιβάτες ηλικίας 13-17 ετών.

Welcome Beyond

Το Celebrity Beyond θα αναχωρήσει για το παρθενικό του ταξίδι στις 27 Απριλίου 2022, από το Σαουθάμπτον της Αγγλίας σε μια κρουαζιέρα 10 διανυκτερεύσεων στη Δυτική Ευρώπη και θα επισκεφθεί το Μπορντό της Γαλλίας, τη Λισαβόνα, τη Σεβίλλη, τη Μάλαγα, την Πάλμα ντε Μαγιόρκα και τη Βαρκελώνη. Στη συνέχεια, θα προσφέρει κρουαζιέρες στη Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένων δρομολογίων εννέα νυχτών στην Ιταλική Ριβιέρα και τη Γαλλία και 10 νυχτών στα ελληνικά νησιά μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, οπότε και θα κατευθυνθεί στην Καραϊβική.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024