Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκπαιδευτικές επισκέψεις σε τουριστικά πρακτορεία από το 1ο ΔΙΕΚ Ηρακλείου
Τουριστική εκπαίδευση

Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε τουριστικά πρακτορεία από το 1ο ΔΙΕΚ Ηρακλείου

Οι φοιτητές του Τμήματος 'Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας' επισκέφθηκαν τα τουριστικά πρακτορεία TEZ Tours και Do Travel.

Εκπαιδευτικές επισκέψεις πραγματοποίησαν οι σπουδαστές του Τμήματος “Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας” του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου, στο πλαίσιο της μεγάλης έρευνας που υλοποιούν αυτήν την περίοδο, αναφορικά με την επίδραση του πολέμου στις αφίξεις Ρώσων και Ουκρανών τουριστών στην Κρήτη.

Οι φοιτητές επισκέφθηκαν το τουριστικό πρακτορείο TEZ Tours, όπου ο κ. Εμμανουήλ Απλαδενάκης και οι συνεργάτες του απάντησαν στις ερωτήσεις των σπουδαστών και ακολούθησε διαλογική συζήτηση όπου οι ερευνητές – σπουδαστές κατέγραψαν χρήσιμες πληροφορίες.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο τουριστικό πρακτορείο Do Travel, όπου η δεύτερη ερευνητική ομάδα των σπουδαστών συνομίλησε με τον κ. Δημήτρη Τζομπανάκη για τα κανάλια διανομής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος, καθώς και για το πως εξελίσσονται οι κρατήσεις από χώρες εκτός Ρωσίας και Ουκρανίας, ως φυσική συνέπεια του πολέμου.

Ο διευθυντής του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου κ. Μιχάλης Γραφανάκης, ο οποίος στήριξε και “αγκάλιασε” την έρευνα από την πρώτη μέρα, οι καθηγητές που συντονίζουν την έρευνα κ.κ. Σταύρος Παπαδάκης και Γιώργος Τριανταφύλλου, καθώς και οι ερευνητικές ομάδες των σπουδαστών ευχαριστούν θερμά τα πρακτορεία TEZ Tours και Do Travel για την πολύτιμη αρωγή τους στη πορεία της έρευνας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024