Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates ολοκληρώνει ένα εποικοδομητικό εξάμηνο στην Expo 2020 Dubai
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates ολοκληρώνει ένα εποικοδομητικό εξάμηνο στην Expo 2020 Dubai

Η αεροπορική εταιρεία έχει επενδύσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια AED σε διαφημιστικές και άλλες καμπάνιες για να προωθήσει την Expo 2020 στην παγκόσμια αγορά.

Η Emirates ολοκλήρωσε ένα εποικοδομητικό εξάμηνο στην Expo 2020 Dubai, ενώ το φουτουριστικό περίπτερό της εντυπωσίασε τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης. Η αεροπορική εταιρεία συμπλήρωσε 180 ημέρες παρουσίας στην μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως, παρέχοντας μοναδικές εμπειρίες στο περίπτερο της και μεταφέροντας τους επισκέπτες στο μέλλον των αερομεταφορών, στο 2071.

Η Αυτού Υψηλότητα Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Emirates, δήλωσε: “Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Πρόκειται για ένα γεγονός που ξεκίνησε ως όνειρο και κατάφερε να γίνει πραγματικότητα. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που διαδραματίσαμε σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη διεξαγωγή της έκθεσης. Το εκτεταμένο δίκτυο της Emirates έχει καταστήσει το Ντουμπάι παγκόσμιο σημείο συνάντησης, κάνοντας κάθε χρόνο τον προορισμό ακόμα πιο δημοφιλή”.

Ως Κορυφαίος Συνεργάτης και Επίσημη Αεροπορική Εταιρεία της Expo 2020 Dubai, η Emirates μετέφερε εκατομμύρια επιβάτες στην Expo, από περισσότερους από 120 προορισμούς και έξι ηπείρους. Περισσότερα από 40 αεροσκάφη της Emirates με ειδικές σημάνσεις που αφορούσαν την έκθεση, έχουν πετάξει σε όλο το δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας, προωθώντας μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις στον κόσμο.


Expo 2020, Emirates aircraft interior cabins of the future.

Η Emirates έχει επενδύσει περισσότερα από 100 εκατ. AED σε διαφημιστικές και άλλες καμπάνιες με σκοπό να συμβάλλει στην προώθηση της Expo 2020 παγκοσμίως. Από τη συνεργασία με τον διάσημο ηθοποιό Chris Hemsworth, ώστε να προχωρήσει σε καμπάνια κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της Expo, μέχρι τη viral διαφήμιση με το πλήρωμά της στην κορυφή του Burj Khalifa, η αεροπορική εταιρεία συνέβαλε καθοριστικά στο να καταστήσει την Expo 2020 Dubai κορυφαία επιλογή.

Επιπλέον, η Emirates ανέλαβε πρωτοβουλίες και παρείχε ειδικά πακέτα προσφορών, όπως προσφορές early bird, ενώ παρείχε ένα δωρεάν ημερήσιο εισιτήριο για την Expo το οποίο εξαργύρωσαν περισσότεροι από 1 εκατ. επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας μέσω της ιστοσελίδας emirates.com.

Oι επισκέπτες της Expo απέκτησαν περισσότερα από 20.000 είδη εμπορευμάτων της Emirates


Expo 2020, Emirates multi-sensory installations and visual experiences.

Από τον Οκτώβριο του 2021, η Emirates υποδέχθηκε έναν σημαντικό αριθμό επισκεπτών στο περίπτερο της. Οι εγκαταστάσεις και οι εμπειρίες που παρείχε η αεροπορική στο περίπτερό της, προσέφεραν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια αίσθηση του πως θα είναι ο κλάδος των αερομεταφορών στο μέλλον. Με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τις καμπίνες των αεροσκαφών του μέλλοντος, αποτελώντας την πιο δημοφιλή ψηφιακή εμπειρία για τους επισκέπτες.

Μοναδικά αναμνηστικά σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, όπως η μινιατούρα του αεροσκάφους Emirates A380 με το μήνυμα της Expo “γίνε μέρος της μαγείας” και θήκες διαβατηρίων με το λογότυπο της Expo, ήταν μερικά από τα αντικείμενα που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών στο περίπτερο.

“Δημιουργώντας το μέλλον, συνδέοντας μυαλά”
Τους τελευταίους έξι μήνες, η Emirates φιλοξένησε έναν μεγάλο αριθμό ηγετών του επιχειρηματικού κόσμου σε παγκόσμιο επίπεδο και αξιότιμους κρατικούς αξιωματούχους στο περίπτερό της στην έκθεση, συμπεριλαμβανομένης της Αυτού Υψηλότητας Σεΐχη Mohammed bin Rashid Al Maktoum, αντιπροέδρου και πρωθυπουργού των ΗΑΕ και Κυβερνήτη του Ντουμπάι.

Η αεροπορική εταιρεία φιλοξένησε επίσης διάσημες αθλητικές προσωπικότητες και εκπροσώπους από την AC Milan, την Arsenal, τη Real Μαδρίτης, τη Lancashire Cricket, την UAE Team Emirates και την F1 Grand Prix.

Η Emirates προχώρησε ακόμη σε δορυφορική σύνδεση στο περίπτερό της κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Λογοτεχνίας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους λάτρεις της λογοτεχνίας να έρθουν σε επαφή με καταξιωμένους συγγραφείς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024