Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροκλήσεις και προοπτικές για τον τουρισμό στη Μεσσηνία στη μετά COVID-19 εποχή
Ημερίδες

Προκλήσεις και προοπτικές για τον τουρισμό στη Μεσσηνία στη μετά COVID-19 εποχή

Η ημερίδα αποπειράται να αναδείξει 'καλές περιπτώσεις' (Good Cases) στην ελληνική επικράτεια που έχουν ήδη ξεκινήσει και υλοποιούν την στρατηγική της βιωσιμότητας στις τουριστικές τους επιχειρήσεις.

Ο Δήμος Τριφυλίας και η Ένωση Ξενοδόχων & Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο “Προκλήσεις και Προοπτικές για τον Τουρισμό στη Μεσσηνία στη μετά–covid 19 εποχή – Γαστρονομικός Τουρισμός στην περιοχή μας”.

Η τουριστική βιομηχανία αποτελεί βασικό πυλώνα στήριξης της απασχόλησης και της οικονομίας στη χώρα μας. Οι νέες συνθήκες όμως της ανάπτυξης αλλά και οι περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις, ειδικά με την παράμετρο της πανδημίας COVID-19, δημιουργούν ένα νέο πλαίσιο απαιτήσεων αλλά και μετασχηματισμών στην εθνική τουριστική ανάπτυξη και πολιτική.

Η παρούσα ημερίδα αποπειράται να απαντήσει στα παραπάνω μέσα από την ανάδειξη νέων μορφών τουρισμού και ιδιαίτερα του γαστρονομικού, καθώς και να αναδείξει “καλές περιπτώσεις” (Good Cases) στην ελληνική επικράτεια που έχουν ήδη ξεκινήσει και υλοποιούν την στρατηγική της βιωσιμότητας στις τουριστικές τους επιχειρήσεις.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 9 Απριλίου 2022 και ώρα 5.00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων “Αλέκος Παπαδόπουλος” του Δήμου Τριφυλίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024