Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ποδηλατικός τουρισμός

Υπογραφή σύμβασης για κοινόχρηστα ποδήλατα στον Δήμο Δελφών

Τατιάνα Ρόκου - 19 Απρίλιος 2022, 10:00

Στην τοποθέτηση 16 ηλεκτρικών ποδηλάτων ειδικής κατασκευής κοινής χρήσης προχωρά ο Δήμος Δελφών. Η χρήση του συστήματος γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση mobile εφαρμογής, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε iOS και Android το προσεχές διάστημα.


Ο αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών, κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης, υπέγραψε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της αναδόχου εταιρείας κ. Γεώργιο Βουλγαρούδη, τη σχετική σύμβαση σύμφωνα με την οποία προβλέπεται η προμήθεια και εγκατάσταση του αυτοματοποιημένου συστήματος μίσθωσης κοινοχρήστων ποδηλάτων.

Η ανάπτυξη και εγκατάσταση του συστήματος θα γίνει από την εταιρεία BrainBox ΑΕ, που διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο κοινοχρήστων ποδηλάτων στην Ελλάδα, με περισσότερα από 5.500 ποδήλατα σε 50 πόλεις.

Το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων είναι μια υπηρεσία καθημερινής αστικής μετακίνησης που απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες πολίτες, μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Δελφών και ως στόχο έχει την προώθηση του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου οικονομικής και οικολογικής μετακίνησης, που συμβάλει τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στη βελτίωση της υγείας των πολιτών.

Η χρήση του συστήματος γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση mobile εφαρμογής, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε iOS και Android το προσεχές διάστημα.

Η ανάπτυξη του συστήματος θα ολοκληρωθεί στο επόμενο δίμηνο οπότε και το σύστημα προβλέπεται να τεθεί σε λειτουργία.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top