Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Condor γιορτάζει τις πρώτες πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ και Λειψία
Αεροπορικές εταιρείες

Η Condor γιορτάζει τις πρώτες πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ και Λειψία

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πτήσεις από οκτώ αεροδρόμια της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας, σε συνολικά 17 προορισμούς στην Ελλάδα.

H γερμανική αεροπορική εταιρεία Condor προσγειώθηκε στην Αθήνα για πρώτη φορά χθες, Δευτέρα 18 Απριλίου, μετά από σχεδόν 20 χρόνια. Πλέον, θα συνδέει την Αθήνα με δύο νέες πτήσεις, από το Ντίσελντορφ (τέσσερεις φορές την εβδομάδα) και την Λειψία (δύο φορές την εβδομάδα).

Η απόφαση της Condor να επιλέξει το αεροδρόμιο της Αθήνας “αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη της εταιρείας στην ελληνική πρωτεύουσα ως προορισμό, αλλά και στη δυναμική του επιβατικού κοινού της”.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πτήσεις από οκτώ αεροδρόμια της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας, σε συνολικά 17 προορισμούς στην Ελλάδα.


Από δεξιά ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, Director Greece & Cyprus, Discover the World, ο Konstantin Menzel, Ground Operations, Condor Airlines, ο κ. Νίκος Φραντζεσκάκης, Discover the World, η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ο κ. Γιάννης Ζέρμας, General Manager, Swissport, η κα Ελπινίκη Πέτρου, Marketing Specialist, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ο κ. Βασίλης Πουλόπουλος, Station Manager, Swissport και ο κ. Κώστας Μοσχίδης, Sales Manager Greece, Discover the World.

Η Condor Flugdienst GmbH μεταφέρει τους επιβάτες της σε προορισμούς διακοπών του κόσμου από το 1956 και έχει τη βάση της στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024