Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Δράσεις του Δήμου Ηρακλείου για την ένταξη της πόλης στον Γαστρονομικό Χάρτη της UNESCO

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Απρίλιος 2022, 09:57

Στην Ολομέλεια Απριλίου του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων παρουσίαστηκε και η νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου στα μέλη, καθώς και η νέα πλατφόρμα εξεύρεσης εργασίας.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε υβριδικά η ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων την Τρίτη 19 Απριλίου 2022 στο ξενοδοχείο Galaxy, στo Ηράκλειο. Αρχικά ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σφακιανάκης, καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους. Τα θέματα που συζητήθηκαν στην ολομέλεια:

  • Παρουσίαση της Ναυαγοσωστική Σχολής “Ακταία” και ενημέρωση από τον κ. Δημήτρη Κλάδο για τις νέες νομοθετικές διατάξεις που ισχύουν στον κλάδο και για την προετοιμασία εφαρμογής τους.
  • Παρουσίαση υπηρεσιών της εταιρείας TUV Austria, από τον κ. Φανούριο Ξημεράκη.
  • Ενημέρωση από τον κ. Γεώργιο Σισαμάκη, αντιδήμαρχο Τουρισμού Δήμου Ηρακλείου, για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του δήμου στον τομέα του τουρισμού και για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τον Δήμο Ηρακλείου για την ένταξη της πόλης στον Γαστρονομικό χάρτη της UNESCO.
  • Παρουσίαση του έργου “Εγχειρίδιο του Διευθυντή” από τον κ. Αλφρέδο Ευθυμίου, επικεφαλή επιτροπής που με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε με την ομάδα του, κ.κ. Χρήστο Νικολάου, Νίκο Μάκρα και Νίκο Χριστοδούλου και ανταποκρίθηκε στις σύγχρονες ανάγκες του διευθυντή.

Ο κ. Σφακιανάκης παρουσίασε ακόμη τη νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου στα μέλη, έδειξε τη διαδικασία εγγραφής και παρουσίασε τη νέα πλατφόρμα εξεύρεσης εργασίας, η πλατφόρμα λειτουργεί σε μόνιμη βάση στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου cretanhotelmanagers.gr και θα προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προσφέρουν οι ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης ή να αναρτήσουν το βιογραφικό τους στους διευθυντές των ξενοδοχείων Κρήτης, μέλη του ΠΣΔΞ, γνωστοποιώντας τους ότι βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας.

Επίσης, ενημέρωσε τα μέλη σχετικά με την εγγραφή του Συλλόγου στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών και τη δυνατότητα οργάνωσης εθελοντικής αιμοδοσίας από τον κ. Μανόλη Καλαϊτζάκη, μέλος του ΔΣ.

Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για διάφορα επίκαιρα θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος. Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχαριστίες του προέδρου, στη διοίκηση και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Galaxy, για τη φιλοξενία.

Στην ολομέλεια παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι των Δημοσίων Σχολών Τουρισμού Ηρακλείου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top