Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Εικαστικός και γαστρονομικός περίπατος με στόχο την ενίσχυση του Μουσείου Τουρισμού

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Ιούνιος 2002, 00:00

Ο Σύνδεσμος των Ελληνίδων στον Τουρισμό που έχει δημιουργήσει το Μουσείο Τουρισμού<.> σε ηλεκτρονική μορφή προσκαλεί όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν αυτή την πρωτοβουλία σε ένα εικαστικό<...>

και γαστρονομικό περίπατο σε ελληνικούς κήπους την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2002 και ώρα 19.00.

Ο πρώτος σταθμός είναι ο κήπος της κ. Ελένης Δαλακούρα στην Εκάλη όπου θα εκθέσουν έργα τους οι ζωγράφοι Μαρία Βουδούρογλου με θέμα ‘Λουλούδια’ και Μαρίνα Δημητροπούλου με θέμα ‘Κήποι’.

Ο δεύτερος σταθμός είναι στον κήπο της κ. Έφη Funk, επίσης στην Εκάλη, σε κοντινή απόσταση. Η ζωγράφος και κεραμίστρια Έφη Funk συνδυάζει με έμπνευση το μουσαμά, το μετάξι, τον πηλό, και την πέτρα καταδείχνοντας ότι οι εικαστικοί δρόμοι δεν επιδέχονται περιορισμούς.

Τέλος, ο επόμενος σταθμός είναι στον κήπο του αυθεντικού ινδικού εστιατορίου Jaipur Palace στο Μαρούσι, με στόχο ένα ταξίδι στα άγνωστα γαστρονομικά μονοπάτια της παραδοσιακής ινδικής κουζίνας.

Η τιμή για αυτόν τον καταπληκτικό περίπατο με τις ινδικές γεύσεις είναι 30 ευρώ το άτομο, και όπως έχουμε αναφέρει τα έσοδα θα διατεθούν για την επέκταση του Μουσείου Τουρισμού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο TravelDailyNews που είναι χορηγός επικοινωνίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top