Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςUworc: Νέα, εξ ολοκλήρου digital ΗR εταιρεία για τις ανάγκες των εποχιακών τουριστικών επιχειρήσεων
Τουριστική απασχόληση

Uworc: Νέα, εξ ολοκλήρου digital ΗR εταιρεία για τις ανάγκες των εποχιακών τουριστικών επιχειρήσεων

Η Uworc λειτουργεί σαν μόνιμος συνεργάτης της, ο οποίος αναζητά, αξιοποιεί όλα τα κανάλια εύρεσης προσωπικού και τελικά βρίσκει και προτείνει σε αυτήν τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε θέση εργασίας.

Η Uworc, η νέα, εξ ολοκλήρου ψηφιακή, εταιρεία εύρεσης προσωπικού για τις επιχειρήσεις HoReCa (Hotels – Restaurants – Catering) έρχεται να προτείνει αειφόρες και βιώσιμες λύσεις στο -σχεδόν- δυστοπικό τοπίο της έντονης έλλειψης προσωπικού στο οποίο βρίσκονται σήμερα οι εποχιακές επιχειρήσεις φιλοξενίας.
 
Δημιουργώντας έναν διαδραστικό και μονίμως ενεργό κύκλο εμπιστοσύνης ανάμεσα σε εργοδότες και προσωπικό, εξασφαλίζοντας συνεχόμενη και εναλλασσόμενη εργασία χειμώνα – καλοκαίρι και παρέχοντας διαρκή εκπαίδευση και δυνατότητες εξέλιξης, η Uworc έρχεται να μετατρέψει την αγχώδη -πλέον- έλλειψη προσωπικού, σε αφθονία αξιόλογων επιλογών, εκπαίδευσης και προοπτικών για εργοδότες και εργαζόμενους.  
 
Πιστοί στο ρητό “για να σου χτυπήσει η ευκαιρία την πόρτα, πρέπει πρώτα να χτίσεις την πόρτα” ο εμπνευστής της Uworc -ξενοδόχος ο ίδιος στο επάγγελμα- προσπάθησε να αποκωδικοποιήσει τα προβλήματα που οδηγούν στην αδυναμία δημιουργίας σταθερών ομάδων στις εποχιακές τουριστικές επιχειρήσεις και να τα μεταφράσει σε άμεσες και εφαρμόσιμες λύσεις που θα μπορούν να απευθυνθούν σε όλη την κοινότητα φιλοξενίας.

“Το μεγαλύτερο πρόβλημα που εντοπίσαμε” εξηγεί ο ιδρυτής της Uworc κ. Πάρης Οικονόμου “ήταν η έλλειψη κοινού οράματος και κοινής συνεχόμενης πορείας ανάμεσα σε εργοδότες και εργαζόμενους. Φέρνοντας, λοιπόν, εξ οικείων τα οφέλη -και όχι τα… βέλη- με τη Uworc θέτουμε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας συμπαγούς ομάδας, μιας άρρηκτης συμμαχίας με κοινούς στόχους και αμφίδρομα κέρδη”

Τι νέο φέρνει η Uworc για τους επιχειρηματίες – εργοδότες
Αφουγκραζόμενη τα προβλήματα και το άγχος της κάθε επιχείρησης στην επαρκή κάλυψη θέσεων εργασίας, η Uworc λειτουργεί σαν μόνιμος συνεργάτης της, ο οποίος αναζητά, αξιοποιεί όλα τα κανάλια εύρεσης προσωπικού και τελικά βρίσκει και προτείνει σε αυτήν τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε θέση εργασίας, ενώ παράλληλα:

  • Δίνει τη δυνατότητα επιλογής από έναν μεγάλο αριθμό πιστοποιημένων, εγκεκριμένων και υψηλά εκπαιδευμένων υπαλλήλων για όλες τις θέσεις εργασίας που την ενδιαφέρουν.
  • Επεκτείνει την εμπειρία και εντείνει την απόδοση του επιλεγμένου προσωπικού με συνεχείς εκπαιδεύσεις.
  • Της δίνει πρόσβαση σε υφιστάμενες -από προηγούμενες εργοδότριες επιχειρήσεις- αξιολογήσεις του προσωπικού που την ενδιαφέρει, αλλά και παράλληλα της δίνει τη δυνατότητα να αξιολογήσει η ίδια την απόδοση του προσωπικού που της παρέχει η Uworc.
  • Της δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσει μια μόνιμη ομάδα συνεργατών. Μέσα από το καινοτόμο μοντέλο “προκράτησης” για την επόμενη σεζόν του προσωπικού που κάλυψε τις προσδοκίες και τις ανάγκες της, χωρίς ταυτόχρονα να επιβαρύνει τη μισθοδοσία της κατά τους μη ενεργούς λειτουργικά για αυτή μήνες, αφού η Uworc αναλαμβάνει να απορροφήσει σε άλλες θέσεις εργασίας το προσωπικό αυτό, καθόλη την περίοδο μη λειτουργίας της επιχείρησης.

Τι νέο φέρνει η Uworc για τους εργαζόμενους
Με βασικό άξονά της την προσφορά εργασιακών ευκαιριών που εξασφαλίζουν ταυτόχρονα ποιοτικές συνθήκες διαβίωσης, αλλά  και φιλικό εργασιακό περιβάλλον, η Uworc, παράλληλα:

  • Δίνει τη δυνατότητα career building, αφού εξασφαλίζει θέσεις εργασίας καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου με συνεχώς εναλλασσόμενες επιλογές εργασίας σε χειμερινούς και σε θερινούς προορισμούς.
  • Εξασφαλίζει τη δυνατότητα διαρκούς εξέλιξης με συνεχείς εκπαιδεύσεις.   
  • Συνεργαζομενη με ΜΚΟ και κέντρα καταγραφής, προσφέρει ίσες ευκαιρίες εργασίας σε όλα τα φύλλα και όλες τις εθνικότητες.
  • Ακολουθώντας απόλυτα διαφανείς διαδικασίες, δίνει πρόσβαση σε υφιστάμενες – από προηγούμενους εργαζόμενους – αξιολογήσεις της επιχείρησης που ενδιαφέρει τον υποψήφιο εργαζόμενο,  αλλά και παράλληλα του επιτρέπει να αξιολογήσει ο ίδιος την απόδοση της επιχείρησης στην οποία απασχολήθηκε μέσω της Uworc.

Επιθυμώντας να συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε το footprint που προς το παρόν αφήνουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη, να μετατραπεί σύντομα σε handprint, η Uworc, τέλος, έχει υιοθετήσει όλες τις πρακτικές της αειφόρας ανάπτυξης, καθιστώντας την έτσι μια ανθρώπινη εταιρεία που εργάζεται σταθερά για το καλύτερο μέλλον του τουρισμού, αλλά και για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024