Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Γεγονός η πρώτη πτήση της Cyprus Airways στην Αίγυπτο, μετά από 12 χρόνια

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Μάιος 2022, 09:56

Στο νέο Διεθνές Αεροδρόμιο του Καϊρου, περίμενε τους ταξιδιώτες της πτήσης ο πρέσβης της Κύπρου στο Κάιρο, κ. Homer Μαυρομμάτης, ο πρόξενος της Κύπρου στο Κάϊρο και άλλοι φορείς.


Στις 30 Απριλίου, η Cyprus Airways, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Καΐρου, στην Αίγυπτο, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.  Το Κάιρο, αποτελεί έναν από τους δυο νέους προορισμούς της εταιρείας μας για το φετινό καλοκαίρι. Ακολουθεί η Jeddah και εν συνεχεία, τα αγαπημένα σε όλους ελληνικά νησιά (συμπεριλαμβανομένου της Μυκόνου και της Σαντορίνης).

Η πτήση CY139/131 για Κάιρο, μπορεί να αποτελεί, φαινομενικά, έναν νέο για την Cyprus προορισμό, αλλά υπάρχει μια πολύ στενή σχέση ανάμεσα στους λαούς των δυο χωρών, εδώ και πάρα πολλά χρόνια.Με μια εορταστική διάθεση, κατά την αναχώρηση από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας, στην πύλη 31, εκπρόσωποι της εταιρείας κέρασαν τους επιβάτες των πρώτων θέσεων γλυκά και πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα.

Παράλληλα, στο νέο Διεθνές Αεροδρόμιο του Καΐρου περίμενε τους ταξιδιώτες της πτήσης ο πρέσβης της Κύπρου στο Κάιρο, κ. Homer Μαυρομμάτης, ο πρόξενος της Κύπρου στο Κάιρο και άλλοι φορείς.“Είμαστε ενθουσιασμένοι, που επανασυνδέουμε το Κάϊρο με την Λάρνακα καθώς πιστεύουμε ότι υπάρχουν άρρηκτα συνδεδεμένοι ιστορικοί δεσμοί ανάμεσα στις δυο χώρες, αλλά και εμπορικοί δεσμοί που μπορούν να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο” ανέφερε η κα Madonna Hoyek, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.

Από την δική του πλευρά, ο κ. Μαυρομμάτης τόνισε τη σημαντικότητα αυτής της κίνησης, υπογραμμίζοντας, ότι η επανέναρξη των πτήσεων συμπίπτει με το ενδιαφέρον των δυο χωρών για αναβάθμιση των σχέσεων τους σε όλους τους τομείς. Τόνισε, ότι ο τουρισμός είναι ένας πυλώνας στον οποίο πρέπει και μπορούν να επενδύσουν και οι δύο χώρες.

Πρόγραμμα Πτήσεων 30 Απριλίου – 27 Οκτωβρίου 2022 

Flight No.

Μέρα

Από 

Προς

Αναχώρηση*

Άφιξη *

CY 131

Τρίτη

Σάββατο

Κάιρο  

Λάρνακα

14:00

14:00

16:20

16:20

CY 130

Τρίτη

Σάββατο

Λάρνακα

Κάιρο

12:40

12:40

13:00

13:00|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top