Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤιμητική διάκριση από τον T.Ο. Schauinsland-Reise στο Cactus Mare
Ξενοδοχεία

Τιμητική διάκριση από τον T.Ο. Schauinsland-Reise στο Cactus Mare

Η άριστη και αποκλειστική συνεργασία με τον Tour Operator Schauinsland-Reisen, σε συνδυασμό με την εξατομικευμένη ασφαλή παροχή υπηρεσιών στους επισκέπτες, οδήγησε σε αυτήν τη διάκριση.

Το Cactus Mare βρίσκεται ανάμεσα στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως, ως συνεργάτες του Schauinsland-Reisen. Μια ιδιαίτερη διάκριση για το ξενοδοχείο της αλυσίδας Cactus Hotels, ιδιοκτησίας του κ. Νίκου Χαλκιαδάκη.

Η άριστη και αποκλειστική συνεργασία με τον Tour Operator Schauinsland-Reisen, σε συνδυασμό με την εξατομικευμένη ασφαλή παροχή υπηρεσιών στους επισκέπτες, οδήγησε σε αυτήν την τιμητική διάκριση. Η διοίκηση του ξενοδοχείου “ευχαριστεί θερμά τους πολύτιμους συνεργάτες για την αμοιβαία εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια πάνω στην οποία βασίζεται η συνεργασία με το schauinsland-reisen τα τελευταία χρόνια”.

Η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης ΑΕ δραστηριοποιείται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1980. Οι επενδύσεις όλων αυτών των χρόνων σε ανέργεση νέων σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων είναι πολλές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει επενδύσει στην κατασκευή δύο νέων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων τα τελευταία χρόνια, με το Cactus Bay να καλωσορίζει τους καλεσμένους του κατά τη θερινή περίοδο του 2018 και να συνεχίζει με το Cactus Mare κατά τη θερινή περίοδο του 2019, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι ανακαινίσεις και η δημιουργία πρόσθετων υποδομών στα Cactus Royal 5* και Cactus Beach 4*.

Η επενδυτική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης συμβάλλει στην περαιτέρω αύξηση της απασχόλησης, καθώς υπολογίζεται ότι τα Cactus Hotels απασχόλησαν συνολικά περίπου 400 εργαζόμενους το 2021. Επίσης, η επιλογή τοπικών προμηθευτών και παραγωγών είναι ένα γνωστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης, συμβάλλοντας έτσι περισσότερο στην οικονομική ενίσχυση της τοπικής κοινότητας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024