Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Τιμητική διάκριση από τον T.Ο. Schauinsland-Reise στο Cactus Mare

Τατιάνα Ρόκου - 06 Μάιος 2022, 09:59

Η άριστη και αποκλειστική συνεργασία με τον Tour Operator Schauinsland-Reisen, σε συνδυασμό με την εξατομικευμένη ασφαλή παροχή υπηρεσιών στους επισκέπτες, οδήγησε σε αυτήν τη διάκριση.


Το Cactus Mare βρίσκεται ανάμεσα στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως, ως συνεργάτες του Schauinsland-Reisen. Μια ιδιαίτερη διάκριση για το ξενοδοχείο της αλυσίδας Cactus Hotels, ιδιοκτησίας του κ. Νίκου Χαλκιαδάκη.

Η άριστη και αποκλειστική συνεργασία με τον Tour Operator Schauinsland-Reisen, σε συνδυασμό με την εξατομικευμένη ασφαλή παροχή υπηρεσιών στους επισκέπτες, οδήγησε σε αυτήν την τιμητική διάκριση. Η διοίκηση του ξενοδοχείου “ευχαριστεί θερμά τους πολύτιμους συνεργάτες για την αμοιβαία εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια πάνω στην οποία βασίζεται η συνεργασία με το schauinsland-reisen τα τελευταία χρόνια”.

Η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης ΑΕ δραστηριοποιείται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1980. Οι επενδύσεις όλων αυτών των χρόνων σε ανέργεση νέων σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων είναι πολλές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει επενδύσει στην κατασκευή δύο νέων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων τα τελευταία χρόνια, με το Cactus Bay να καλωσορίζει τους καλεσμένους του κατά τη θερινή περίοδο του 2018 και να συνεχίζει με το Cactus Mare κατά τη θερινή περίοδο του 2019, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι ανακαινίσεις και η δημιουργία πρόσθετων υποδομών στα Cactus Royal 5* και Cactus Beach 4*.

Η επενδυτική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης συμβάλλει στην περαιτέρω αύξηση της απασχόλησης, καθώς υπολογίζεται ότι τα Cactus Hotels απασχόλησαν συνολικά περίπου 400 εργαζόμενους το 2021. Επίσης, η επιλογή τοπικών προμηθευτών και παραγωγών είναι ένα γνωστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης, συμβάλλοντας έτσι περισσότερο στην οικονομική ενίσχυση της τοπικής κοινότητας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top