Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προβάλλει τη Θεσσαλονίκη στο πολωνικό κοινό

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Μάιος 2022, 13:34

Πολωνοί δημοσιογράφοι συγκέντρωσαν υλικό, προκειμένου να παρουσιάσουν τη Θεσσαλονίκη σε άρθρο του National Geographic (online και printed).


Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης μετά από πρόσκληση της διευθύντριας του γραφείου εξωτερικού ΕΟΤ Πολωνίας και Τσεχίας κας Νικολέτας Νικολοπούλου και σε συνεργασία τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης (press trip) για δύο πολύ σημαντικούς δημοσιογράφους, με σκοπό την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως προορισμό City Break στην Πολωνία.

Πρόκειται για τον Michal Cessanis, συντάκτη/δημοσιογράφο του περιοδικού National Geographic και παρουσιαστή πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού καναλιού TVN και τον Pawel Rabiej, δημοσιογράφο / συγγραφέα / φωτογράφο και πρώην αντιδήμαρχο της Βαρσοβίας.

Οι δημοφιλείς δημοσιογράφοι φιλοξενήθηκαν για δύο μέρες στη Θεσσαλονίκη, ξεναγήθηκαν στην Άνω Πόλη και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την διάσημη κουζίνα της.

Οι Πολωνοί δημοσιογράφοι συγκέντρωσαν υλικό, προκειμένου να παρουσιάσουν τη Θεσσαλονίκη σε άρθρο του National Geographic (online & printed).

Το άρθρο θα δημοσιευθεί online στο nationalgeographic.pl μέσα στο Μάιο του 2022 και η έντυπη δημοσίευση θα γίνει στο τεύχος Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2022, με προβλεπόμενο υλικό 4 σελίδων.

Τη διαμονή ανέλαβε το ξενοδοχείο Mediterranean Palace Hotel.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top