Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

ΤΑΞΙΔΙ 2022: Αισιόδοξα μηνύματα για το καλοκαίρι από την κυπριακή τουριστική αγορά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Μάιος 2022, 16:15

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις από το Γραφείο ΕΟΤ Κύπρου και από τους συνεκθέτες του ΕΟΤ με τους σημαντικότερους TOs της Κύπρου (Top Kinisis, Xenos Travel, Orange Travel/Let’s go Tours by Amathus, Pluton Travel & Tours, κ.ά.), με τις κυπριακές αεροπορικές εταιρείες Cyprus Airways και TUS Air, καθώς και με την Royal Jordanian.


Με αισιόδοξα μηνύματα για την ταξιδιωτική κίνηση των Κυπρίων προς Ελλάδα κατά την τρέχουσα τουριστική περίοδο, έκλεισε η 23η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού “ΤΑΞΙΔΙ 2022”, που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία (29/04 – 01-05-2022). Ο ΕΟΤ συμμετείχε στην έκθεση με διευρυμένη συμμετοχή, προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον της κυπριακής τουριστικής αγοράς.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ συμμετείχαν ως συνεκθέτες η Περιφέρεια Αττικής, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Νήσων Βορείου Αιγαίου, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Σαντορίνης.Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου κ. Σάββας Περδίος, μαζί με τον πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ιωάννη Παπαμελετίου, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό προς τους εκπροσώπους της κυπριακής ταξιδιωτικής αγοράς και στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο του Γραφείου ΕΟΤ Κύπρου κ. Πέτρο Σαγάνα επισκέφθηκε το περίπτερο του ΕΟΤ, όπου είχε επαφές με όλους τους συνεκθέτες, αλλά και τα περίπτερα των Δήμων Αλεξανδρούπολης και Καστοριάς, που συμμετείχαν στην έκθεση με δικό τους περίπτερο.

Σε συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε το Γραφείου ΕΟΤ Κύπρου, ο κ. Παπαμελετίου και ο κ. Σαγάνας αντάλλαξαν απόψεις για  τουριστικά θέματα Ελλάδας και Κύπρου, με τους σημαντικότερους Tour Operators, αεροπορικές εταιρείες και τον πρόεδρο της Ένωσης Κυπρίων Ταξιδιωτικών Πρακτόρων κ. Βασίλη Σταματάρη.Το περίπτερο και τους συνεκθέτες του ΕΟΤ επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο κ. Περδίος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, πρόεδρος του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών περιηγήσεων Εκκλησίας Κύπρου.

Η προσέλευση των επισκεπτών ήταν σημαντική και το περίπτερο του ΕΟΤ ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινού. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις από το Γραφείο ΕΟΤ Κύπρου και από τους συνεκθέτες του ΕΟΤ με τους σημαντικότερους Tour Operators της Κύπρου (Top Kinisis, Xenos Travel, Orange Travel/Let’s go Tours by Amathus, Pluton Travel & Tours, κ.ά.), με τις κυπριακές αεροπορικές εταιρείες Cyprus Airways και TUS Air, καθώς και με τη Royal Jordanian.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top