Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Ο ΕΟΤ στο Βουκουρέστι: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός για τους Ρουμάνους και το 2022

Τατιάνα Ρόκου - 10 Μάιος 2022, 15:22

Στις 5 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ευρύτατη καμπάνια προώθησης της Ελλάδας στην τοπική αγορά, με σειρά συνεντεύξεων του υπουργού Τουρισμού, κ. Βασίλη Κικίλια προς όλο το φάσμα των ρουμανικών ΜΜΕ.


Η Ελλάδα παραμένει και το 2022 ο πρώτος τουριστικός προορισμός στην προτίμηση των Ρουμάνων ταξιδιωτών. Αυτό ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Τουριστικών Πρακτόρων Ρουμανίας, οι κορυφαίοι Tour Operators της ρουμανικής αγοράς και στελέχη αεροπορικών εταιρειών της χώρας, στη διάρκεια των συναντήσεων εργασίας που είχαν με τον υπουργό Τουρισμού, κ. Βασίλη Κικίλια, και τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ρουμανίας, κ. Γιώργο Σταφυλάκη, την πρώτη μέρα της διήμερης εκδήλωσης προβολής του ελληνικού τουρισμού την οποία διοργάνωσε ο ΕΟΤ στο Βουκουρέστι, στις 4 και 5 Μαΐου.


Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου του κ. Β. Κικίλια προς τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Ρουμανίας.

Τη δεύτερη μέρα πραγματοποιήθηκε ευρύτατη καμπάνια προώθησης της Ελλάδας στην τοπική αγορά με σειρά συνεντεύξεων του κου Κικίλα προς όλο το φάσμα των ρουμανικών ΜΜΕ και συγκεκριμένα σε:

  • 12 τηλεοπτικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων σε τηλεθέαση σε εθνικό επίπεδο καθώς και μέσων τοπικής εμβέλειας, γενικού και ειδικού περιεχομένου (γενικά ενημερωτικά-ψυχαγωγικά, ειδησεογραφικά, business κ.λπ.),
  • 20 διαδικτυακά και έντυπα μέσα.
  • 4 Πρακτορεία Ειδήσεων (Ager Press, Mediafax, News.ro, DC News), και
  • πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Είναι αξιοσημείωτο ότι μόνο τις πρώτες ώρες καταγράφηκαν 65 δημοσιεύματα σε έντυπα και διαδικτυακά Μέσα, ενώ αναλυτικά ρεπορτάζ με τις δηλώσεις του κ. Κικίλια μεταδόθηκαν σε όλα τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών δικτύων, με τον αριθμό των σχετικών δημοσιευμάτων να διευρύνεται τις επόμενες μέρες.
Ο υπουργός Τουρισμού, κ. Β. Κικίλιας (στο μέσον), και ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ρουμανίας, κ. Γ. Σταφυλάκης (δεύτερος από αριστερά), μετά τη συνάντησή τους με τους Ρουμάνους Tour Operators.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top