Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίTourism Awards 2022: Silver award στην Key Tours για την περιπατητική της εκδρομή σε Ακρόπολη και Πλάκα
Τουριστικά γραφεία

Tourism Awards 2022: Silver award στην Key Tours για την περιπατητική της εκδρομή σε Ακρόπολη και Πλάκα

Η εταιρεία λειτουργεί με το όνομά αυτό από το 1963, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά και προσφέρει πολιτισμικές εκδρομές σε όλη την Ελλάδα.

Μία από τις πλέον εμβληματικές εταιρείες τουρισμού στην Ελλάδα, η Key Tours βραβεύθηκε στα φετινά Tourism Awards 2022. H Key Tours, η οποία είναι μία από τις παλαιότερες εταιρείες που ανέπτυξαν τον περιηγητικό τουρισμό και τον τουρισμό εμπειριών, έλαβε Silver award στην κατηγορία “Μουσεία / Αρχαιολογικοί χώροι / Χώροι πολιτισμού / Θεματικά πάρκα”, για την περιπατητική εκδρομή στην Ακρόπολη και την Πλάκα.

Η εταιρεία λειτουργεί με το όνομά αυτό από το 1963, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά και προσφέρει οργανωμένα ταξίδια και εμπειρίες στον μεμονωμένο τουρίστα. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία παρέχει πολιτισμικές εκδρομές σε όλη την Ελλάδα. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που λαμβάνουμε ένα τέτοιο βραβείο ύστερα από δύο δύσκολα χρόνια και ελπίζουμε ότι ο τουρισμός επανέρχεται δυναμικά, προσβλέπουμε στο μέλλον ακόμη καλύτερες ημέρες”, δήλωσε στο “TravelDailyNews” ο διεύθυνων σύμβουλος της Key Tours, κ. Δημήτρης Μπιστόλας. Όσον αφορά στη φετινή σεζόν και το πως αυτή θα κινηθεί, ο κ. Μπιστόλας δήλωσε: “Φαίνεται ότι κάνουμε ένα καλό rebound, τουλάχιστον σχετικά με την Αθήνα που γνωρίζω και εκπροσωπώ ως αγορά. Έχουν αλλάξει όμως κάποια πράγματα, υπάρχουν κάποιες εκδρομές, εμπειρίες και δραστηριότητες που οι πελάτες προτιμούν πολύ περισσότερο σε σχέση με το 2019, υπάρχουν και κάποιες εκδορμές που έιναι στάσιμες λόγω του ότι μας λείπουν ακόμη κάποιες αγορές, όπως η Αυστραλία, η Ινδία ή η Ιαπωνία. Πάντως, το 2022 θα είναι μια καλή χρονιά για την Ελλάδα”.

Στη φωτογραφία, ο διεύθυνων σύμβουλος της Key Tours, κ. Δημήτρης Μπιστόλας με τη δημοσιογράφο του TravelDailyNews κα Βίκυ Καραντζαβέλου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024