Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οινοτουρισμός

'Οινοτουρισμός: Η Επόμενη Μέρα': Εκδήλωση - Workshop στην Πάτρα

Τατιάνα Ρόκου - 13 Μάιος 2022, 11:15

H εκδήλωση - workshop θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο και υλοποιείται ως Τοπική Δράση, στο πλαίσιο της διατοπικής συνεργασίας "Οργάνωση & Προβολή του Οινοτουρισμού" του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020.


Η Αχαΐa - Αναπτυξιακή ΑΕ διοργανώνει εκδήλωση - workshop με τίτλο “Οινοτουρισμός: Η επόμενη Μέρα”, στις 19 και 20 Μαΐου 2022, στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss στην Πάτρα. Στόχος της διήμερης εκδήλωσης - workshop, στην οποία θα παρευρεθεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Γεωργαντάς και η υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, είναι ο συντονισμός δράσεων, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο καθώς και η διαμόρφωση καλών πρακτικών γύρω από τον οινοτουρισμό. Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους κεντρικών - κρατικών φορέων, συλλογικών ενώσεων οίνου, εστίασης και τουρισμού, όπως και διαβουλεύσεις μεταξύ διακεκριμένων ειδικών και ακροατηρίου, επιτόπου και διαδικτυακά.

H εκδήλωση - workshop θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο (σύνδεσμοι:
https://youtu.be/ee2TEkEjsrk 1η μέρα και https://youtu.be/qu7j0kYHIYc 2η μέρα) και υλοποιείται ως Τοπική Δράση, στο πλαίσιο της διατοπικής συνεργασίας “Οργάνωση & Προβολή του Οινοτουρισμού” του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020, υπομέτρο 19.3, “Στήριξη για την προπαρασκευή και την υλοποίηση της συνεργασίας (διακρατική και διατοπική)”, του Μέτρου 19, του ΠΑΑ 2014 - 2020, από την Αχαΐa - Αναπτυξιακή ΑΕ.

Στη διατοπική συνεργασία “Οργάνωση & Προβολή του Οινοτουρισμού” συμμετέχουν συνολικά 22 Αναπτυξιακές Εταιρείες - Ομάδες Τοπικής Δράσης LEADER, με συντονιστή εταίρο την Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης ΑΕ – ΑΟΤΑ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top