Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕλληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο: Υποβολή αιτήσεων υποψηφιοτήτων για το ΜΠΣ 'Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας & Τουρισμού'
Τουριστική εκπαίδευση

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο: Υποβολή αιτήσεων υποψηφιοτήτων για το ΜΠΣ 'Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας & Τουρισμού'

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας & Τουρισμού για το Ακαδημαϊκό Έτος 2022–2023.

Την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων υποψηφιοτήτων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού.

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου υποστηρίζει με επιτυχία από το ακαδημαϊκό έτος 2018-19, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο: “Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού”. Η δημιουργία του  βασίζεται: στην ανάγκη των τουριστικών επιχειρήσεων για στελέχωση με εργαζομένους εκπαιδευμένους στις σύγχρονες τάσεις της τουριστικής βιομηχανίας, και παράλληλα στην ανάγκη των ιδίων των εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων στον τουρισμό για την απόκτηση γνώσεων, που θα τους βοηθήσουν στην μελλοντική τους εξέλιξη και στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας τους.

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων και συναφών αντικειμένων Τριτοβάθμιων Σχολών της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι μη συναφών τμημάτων, που διαθέτουν τουλάχιστον δύο έτη συναφούς επαγγελματικής προϋπηρεσίας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Ηράκλειο. Η διδασκαλία των μαθημάτων διεξάγεται κατά την περίοδο Νοέμβριος – Φεβρουάριος κάθε ακαδημαϊκού έτους και οι εξετάσεις λαμβάνουν χώρα το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Τα μαθήματα είναι τρίωρα και διδάσκονται απογευματινές ώρες (εκτός Σαββατοκύριακου). Παράλληλα δίνεται και η δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης.

Το ΠΜΣ έχει χρονική διάρκεια τριών ακαδημαϊκών εξαμήνων. Κατά την διάρκεια των δύο πρώτων εξ αυτών, οι φοιτητές παρακολουθούν οκτώ υποχρεωτικά μαθήματα, ενώ στο τρίτο εξάμηνο εκπονείται η μεταπτυχιακή εργασία. Υπάρχει η δυνατότητα σε αριθμό μεταπτυχιακών φοιτητών να επιλέξουν μερική φοίτηση. Ο μέγιστος αριθμός εισακτέων ανέρχεται στους 35.

Στο πρόγραμμα προβλέπονται τέλη φοίτησης που ανέρχονται στα 3.300 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος: Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας & Τουρισμού MSc. Αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων υποβάλλονται ηλεκτρονικά από 10 Μάϊου 2022 έως και 31 Αυγούστου 2022.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024