Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Η ελληνική Zeus International Hotel & Resorts πρωταγωνιστεί στην Ιταλία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Μάιος 2022, 11:07

Η εταιρεία βρίσκεται, για το 2021, ανάμεσα στις 10 μεγαλύτερες διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων της Ιταλίας, διαχειριζόμενη πλέον των 1.700 δωματίων (αν συνυπολογιστούν και τα τρία ξενοδοχεία υπό διαχείριση με σύμβαση franchise - Hilton, Wyndham Hotels Group και Radisson).


Με τις διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της εικόνας της ιταλικής, ξενοδοχειακής βιομηχανίας, μία ελληνική αλυσίδα, η Zeus International Hotel & Resorts, που από το 2017 δραστηριοποιείται και στην Ιταλία αναλαμβάνοντας την εξέλιξη και διαχείριση σημαντικών ξενοδοχειακών projects, έχει τον δικό της σημαίνοντα ρόλο στην πορεία της ιταλικής ξενοδοχίας. Αυτά προκύπτουν στην τελευταία, 9η έκδοση της μελέτης της Horwath HTL, για την πορεία των ιταλικών ξενοδοχείων και αλυσίδων. Αν συνυπολογιστούν δε και τα τρία ξενοδοχεία υπό διαχείριση με σύμβαση franchise (Hilton, Wyndham Hotels Group και Radisson) η εταιρεία τότε βρίσκεται, για το 2021, ανάμεσα στις 10 μεγαλύτερες διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων της χώρας διαχειριζόμενη πλέον των 1.700 δωματίων, ξεπερνώντας μεγάλους παγκόσμιους παίκτες της αγοράς.

Το 2021 μια από τις σημαντικότερες αγοραπωλησίες ξενοδοχείων, του Grand Hotel Savoia στην Cortina d’ Ampezzo, πραγματοποιήθηκε με το ξενοδοχείο υπό τη διαχείριση του Ομίλου Zeus International Hotel & Resorts. Η Zeus International Hotel & Resorts ανακαίνισε με ιδίες δυνάμεις το ξενοδοχείο το 2020 και προχώρησε στο branding του ξενοδοχείου ως Radisson Collection, πριν αυτό αλλάξει χέρια για πολλές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Συνοψίζοντας, παρά τις δυσμενείς συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία των τελευταίων δύο χρόνων, ο όμιλός της Zeus International Hotel & Resorts έχει επεκταθεί, έχοντας φτάσει τα 22 ξενοδοχεία, τα 4.000 δωμάτια, τα 100 εκατομμύρια σε ίδιες επενδύσεις και το υπό διαχείριση ξενοδοχειακό χαρτοφυλάκιο αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου σε 4 διαφορετικές χώρες με πάνω από 1,5 εκατ. επισκέπτες ετησίως.

Με τα γραφεία της στην Αθήνα, το Μιλάνο, το Βουκουρέστι, τη Λευκωσία και τη Σόφια, η Zeus International παρέχει στρατηγικές επιχειρησιακής αναδιοργάνωσης ακόμα και των πιο σύνθετων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, έχοντας ως στόχο να αναπτυχθεί περεταίρω, με αρκετά ακίνητα που προγραμματίζεται να ανοίξουν τους επόμενους μήνες και να καθιερωθεί ως εξέχων πιστοποιημένος φορέας εκμετάλλευσης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top