Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTravelers’ Choice Awards 2022: Το Nana Princess 5o θέση μεταξύ των 25 καλύτερων ξενοδοχείων στην Ελλάδα
Ξενοδοχεία

Travelers’ Choice Awards 2022: Το Nana Princess 5o θέση μεταξύ των 25 καλύτερων ξενοδοχείων στην Ελλάδα

Το μοναδικό ξενοδοχείο στην Κρήτη που κατάφερε να κερδίσει τη θέση του στα φετινά βραβεία Travelers’ Choice Awards.

Για ακόμα μια χρονιά, το Nana Princess του Oμίλου Καράτζη βρίσκεται στην 5η θέση στη λίστα με τα κορυφαία 25 θέρετρα με την υψηλότερη βαθμολογία στην Ελλάδα, σύμφωνα με την δημοφιλή ταξιδιωτική ιστοσελίδα TripAdvisor και τις κριτικές που συλλέγονται από ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Το μοναδικό ξενοδοχείο στην Κρήτη που κατάφερε να κερδίσει τη θέση του στα φετινά βραβεία Travelers’ Choice Awards, ξεχώρισε για τις άριστες υπηρεσίες του και τις πολυτελείς του εγκαταστάσεις, ενώ οι επισκέπτες του το ανέδειξαν σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το 2022.

Τόσο για την ομάδα των Nana Hotels (Nana Golden Beach και Nana Princess) όσο και για τους ανθρώπους στον Όμιλο Καράτζη, η διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμα σημαντική επιβράβευση που προέρχεται από τους ίδιους τους φιλοξενούμενους, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα φιλοξενίας των ξενοδοχείων του Ομίλου. Η μοναδική τοποθεσία στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, η πανέμορφη θέα στο Αιγαίο, τα άνετα και ευρύχωρα δωμάτια, οι πολυτελείς παροχές και η αίσθηση απόλυτης ιδιωτικότητας είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που ανέδειξαν οι χρήστες στις κριτικές τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024