Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Premium Real Estate Expo 2022

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Μάιος 2022, 15:55

Για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της έκθεσης διεξήχθη το 1ο Premium Real Estate Forum, όπου και παρουσιάστηκαν τα πιο επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της κτηματαγοράς, οι βασικές επενδυτικές τάσεις και προκλήσεις της ελληνικής κτηματαγοράς, επενδυτικές ευκαιρίες στα τουριστικά ακίνητα, φορολογία ακινήτων, Golden Visa, αγορά ή ενοικίαση ακινήτων.


Έπειτα από δύο χρόνια αποχής, η έκθεση ακινήτων Premium Real Estate Expo 2022 επέστρεψε σε νέο εκθεσιακό κέντρο, το MEC Παιανίας, από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 και ο απολογισμός της έκλεισε με θετικό πρόσημο στην ανταπόκριση των επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και των ιδιωτών.

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν την 1η ημέρα της έκθεσης, παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, η αναπλ. τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κα Χαρά Καφαντάρη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών Αττικής, κ. Λευτέρης Ποταμιάνος και ο εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Αναστάσιος Καυκαλέτος.

Στην 2η Premium Real Estate Expo 2022 συμμετείχαν 62 εταιρείες από τον κλάδο του Real Estate, όπως μεσιτικά γραφεία, κατασκευαστικές εταιρείες, εταιρείες διαχείρισης ακινήτων, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ενώ σε ό,τι αφορά την επισκεψιμότητα καταγράφηκαν περισσότεροι από 5.000 επαγγελματίες του real estate, τεχνικά γραφεία, επενδυτές από Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και
ιδιώτες ιδιοκτήτες ακινήτων.

Για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της έκθεσης διεξήχθη το 1ο Premium Real Estate Forum, στις 14 και 15 Μαΐου 2022. Στο φόρουμ παρουσιάστηκαν τα πιο επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της κτηματαγοράς. Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα 16 θέματα του φόρουμ  που απευθυνόταν σε επαγγελματίες και ευρύ κοινό, παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων οι βασικές επενδυτικές τάσεις και προκλήσεις της ελληνικής κτηματαγοράς, επενδυτικές ευκαιρίες στα τουριστικά ακίνητα, φορολογία ακινήτων, Golden Visa, αγορά ή ενοικίαση ακινήτων, αλλά και θέματα όπως η αντιμετώπιση των δύστροπων ενοικιαστών. Την έναρξη του συνεδρίου χαιρέτησε ογενικός γραμματέας  ΔΟΣ & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και πρόεδρος του Enterprise Greece, κ. Ιωάννης Σμυρλής.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της 2ης Premium Real Estate Expo 2022 παρουσιάστηκε η καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα vrexpogreece.com, η οποία δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα ακίνητα και τις υπηρεσίες τους διαδικτυακά σε ενδιαφερόμενους επενδυτές από Ελλάδα και εξωτερικό, πραγματοποιώντας live B2B συναντήσεις. Μάλιστα, στο διάστημα 16–20 Μαΐου πραγματοποιείται η 1η Virtual Real Estate Expo, που δίνει τη δυνατότητα σε όλους να επικοινωνήσουν διαδικτυακά με τους επαγγελματίες του κλάδου και τους συμμετέχοντες εκθέτες, αλλά επιτρέπει και στους επισκέπτες της έκθεσης να παρακολουθήσουν εκ νέου όλες τις ομιλίες του 1ου Premium Real Estate Forum.

Τη διοργάνωση της 2ης Premium Real Estate Expo 2022 ανέλαβε η RM International, η οποία με συνεχή παρουσία στην Ελλάδα, έχει διοργανώσει πάνω από 50 κορυφαίες εκθέσεις που έχουν κερδίσει την προτίμηση περισσότερων από 1 εκατ. επισκεπτών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top