Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήIsla Brown Corinthia: Το πρώτο 5στερο resort της Brown Hotels στην Ελλάδα βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους
Ξενοδοχεία

Isla Brown Corinthia: Το πρώτο 5στερο resort της Brown Hotels στην Ελλάδα βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους

Το νέο μέλος της 'οικογένειας' Brown Hotels ξεκινά τον Ιούνιο του 2022. Η αλυσίδα αναμένεται να εγκαινιάσει στο προσεχές μέλλον ακόμη δύο ξενοδοχεία στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, αλλά και νέα resorts σε Χαλκίδα, και Ερέτρια.

Το Isla Brown Corinthia, με 166 πολυτελή δωμάτια, πισίνες, εστιατόρια και σπα, στόχο έχει να αποτελέσει ένα καταφύγιο φιλοξενίας υψηλής αισθητικής, με προσεγμένη αλλά και προσιτή πολυτέλεια. Η ομάδα των Brown Hotels έχει επιμεληθεί μια σειρά από εμπειρίες που αποπνέουν χαλάρωση, ποιότητα και διακριτικότητα για οικογένειες και ζευγάρια που επιθυμούν να βιώσουν ξεχωριστές διακοπές σε νησιωτικό σκηνικό, 40΄από την Αθήνα και 50΄ από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με τον οποίο έχει άμεση σύνδεση μέσω Αττικής Οδού, αλλά και εύκολη πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο της ηπειρωτικής χώρας.


Deluxe Sea View δωμάτιο με μπαλκόνι.

Εστιατόρια παραδοσιακής αλλά και μοντέρνας γαστρονομίας, σούσι, χώροι αναψυχής, γυμναστήριο, μπαρ κάτω από τον έναστρο ουρανό, παιδικό πάρκο και υποδομές για θαλάσσια σπορ πλαισιώνουν τα δωμάτια. Όλα αυτά μέσα και γύρω από ένα κτίριο που υπογράφει η Elastic Architects. Η βραβευμένη αρχιτεκτονική ομάδα αποκατέστησε το προϋπάρχον κτίριο και του έδωσε νέα ζωή, παίρνοντας έμπνευση από την ιστορία του τόπου, το υδάτινο και το γήινο στοιχείο.


Το Lobby Bar.

Έτσι, μια σειρά από τεράστιες καμπυλωτές επιφάνειες στην εξωτερική πλευρά θυμίζουν τα βότσαλα της παραλίας που αστράφτουν κάτω από το ελληνικό φως, ενώ η χρωματική παλέτα του εσωτερικού του παραπέμπει στο τοπικό ηφαίστειο (Σουσάκι) που υπήρχε στην περιοχή πριν εκατομμύρια χρόνια.

Ο συνεδριακός χώρος και η πισίνα.

Επιπλέον, το Isla Brown Corinthia αποτελεί και προορισμό για συνέδρια, με χώρο 550 τ.μ. Η αρχή θα γίνει με το 1ο Ελληνοϊσραηλινό  συνέδριο Calcalist (έγκριτη οικονομική εφημερίδα του Ισραήλ) που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 31 Μαΐου-1 Ιουνίου, θα καλύψει θέματα για την αγορά ακινήτων, τον τουρισμό, τις επενδύσεις, την καινοτομία και την οικονομία και θα φιλοξενήσει στελέχη επιχειρήσεων, επενδυτές, επιχειρηματίες και κυβερνητικά στελέχη από το Ισραήλ και την Ελλάδα.

Μετά το Isla Brown Corinthia η αλυσίδα Brown Hotels αναμένεται να εγκαινιάσει στο προσεχές μέλλον ακόμη δύο ξενοδοχεία στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, αλλά και νέα resorts σε Χαλκίδα, και Ερέτρια. Το επενδυτικό της πλάνο για την επόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 42 ξενοδοχεία και resorts, τα οποία βρίσκονται ήδη στο στάδιο της κατασκευής και της ανάπτυξης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024