Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates αναζητά νέα μέλη για το πλήρωμα καμπίνας
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates αναζητά νέα μέλη για το πλήρωμα καμπίνας

Στις 2 και 3 Ιουνίου 2022 οι συνεντεύξεις στην Αθήνα.

Η Emirates αναζητά ταλαντούχους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να εργαστούν στην εξυπηρέτηση πελατών, ώστε να ενταχθούν στη βραβευμένη ομάδα του πληρώματος της εταιρείας.

Καθώς τα αεροπορικά ταξίδια επιστρέφουν δυναμικά, οι υπεύθυνοι προσλήψεων της αεροπορικής εταιρείας προχωρούν σε συναντήσεις με υποψήφιους σε 30 πόλεις από τώρα έως τα τέλη Ιουνίου με σκοπό να προβούν σε προσλήψεις. Σε αυτό το διάστημα, οι ομάδες της Emirates θα ταξιδέψουν από την Αυστραλία στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεκάδες ευρωπαϊκές πόλεις, καθώς και στο Κάιρο, το Αλγέρι, την Τύνιδα και το Μπαχρέιν. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων της Emirates θα επισκεφθούν την Αθήνα και θα πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις στις 2 και 3 Ιουνίου 2022.

Ο Abdulaziz Al Ali, εκτελεστικός αντιπρόεδρος Ανθρώπινου Δυναμικού της Emirates, δήλωσε: “Για όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια καταξιωμένη επαγγελματική σταδιοδρομία στον κλάδο των αερομεταφορών, η Emirates αποτελεί την ιδανική αεροπορική εταιρεία. Από τον Νοέμβριο που ξεκινήσαμε εκ νέου τη διαδικασία των προσλήψεων για μέλη πληρώματος καμπίνας έχει σημειωθεί τεράστιο ενδιαφέρον.

Ένα μέρος της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά. Ωστόσο, πάντα προσπαθούμε να πραγματοποιούμε δια ζώσης συναντήσεις με τους υποψηφίους, εφόσον αυτό είναι εφικτό, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα μας θα επισκεφθεί 30 πόλεις τις επόμενες 6 εβδομάδες, με στόχο να αξιολογήσει τους πιθανούς υποψήφιους”.

Η παγκόσμια ομάδα πληρώματος καμπίνας της Emirates αντιπροσωπεύει 160 εθνικότητες, αντικατοπτρίζοντας το μίγμα πελατών της εταιρείας και τις διεθνείς δραστηριότητές της σε περισσότερες από 130 πόλεις σε έξι ηπείρους.

Όλο το πλήρωμα της Emirates εδρεύει στην κοσμοπολίτικη πόλη του Ντουμπάι, με καταλύματα που παρέχονται από την εταιρεία, αφορολόγητο μισθό και άλλα προνόμια.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να διαβάσουν περισσότερα για τον ρόλο του πληρώματος καμπίνας της Emirates και να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024