Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική απασχόληση

Ημέρα Καριέρας στο Porto Carras στις 23 Μαΐου 2022

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Μάιος 2022, 11:15

Τα στελέχη του Porto Carras θα ενημερώσουν τους νέους σχετικά με την αγορά εργασίας, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα αλλά και, ειδικότερα, σχετικά με τον κλάδο της φιλοξενίας.


Το Porto Carras Meliton πραγματοποιεί ημέρα καριέρας για το 2022, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 23 Μαΐου και ώρες 10:00 με 19:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες απασχόλησης στον όμιλο και να υποβάλλουν το βιογραφικό τους διεκδικώντας μια θέση. Το Porto Carras δίνει σταθερά δυναμικό παρών σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν εκπαιδευτικά ιδρύματα, κάτω από την ομπρέλα της έννοιας “καριέρα”. Στόχος αυτών των δράσεων είναι να δημιουργείται ένας λειτουργικός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ
υποψήφιων επαγγελματιών και εκπροσώπων του ξενοδοχείου.

Τα στελέχη του Porto Carras θα ενημερώσουν τους νέους σχετικά με την αγορά εργασίας, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα αλλά και, ειδικότερα, σχετικά με τον κλάδο της φιλοξενίας. Επιπλέον, η οργάνωση αυτών των εκδηλώσεων δίνει στον όμιλο την ευκαιρία να έρθει κοντά σε ένα μεγάλο κοινό νέων που αναζητούν εργασία και να τους παρουσιάσει τη φυσιογνωμία και τις δράσεις που την κατατάσσουν ως εργοδότη επιλογής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top