Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςH Accor προσθέτει το Queen Elizabeth 2 στο χαρτοφυλάκιό της στο Ντουμπάι
Κρουζαριέρα

H Accor προσθέτει το Queen Elizabeth 2 στο χαρτοφυλάκιό της στο Ντουμπάι

Η Accor θα διαχειρίζεται τη λειτουργία του πρώτου πλωτού ξενοδοχείου στο Ντουμπάι, ξεκινώντας από τον Μάιο.

Αccor, ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της φιλοξενίας παγκοσμίως με περισσότερα από 400 ξενοδοχεία σε Ινδία, Μέση Ανατολή, Αφρική και Τουρκία έρχεται να προσθέσει το παγκοσμίου φήμης κρουαζιερόπλοιο Queen Elizabeth 2 (QE2), στο χαρτοφυλάκιό της, αναλαμβάνοντας τη λειτουργία του από τον Μάιο του 2022. Το κρουαζιερόπλοιο θα υποβληθεί σε περαιτέρω αναβαθμίσεις και ανακαινίσεις πριν γίνει μέλος της MGallery Hotel Collection. Αφού ολοκληρωθεί το rebranding, το Queen Elizabeth 2 θα αποτελεί πλέον αναμφίβολα ένα ορόσημο για το brand MGallery αλλά και το Ντουμπάι συνολικά.

Ο ‘Ομιλος συνεργάζεται με έναν από τους μεγαλύτερους κυβερνητικούς οργανισμούς του Ντουμπάι, τον Ports, Customs and Free Zone Corporation (PCFC) Investments LLC, που ιδρύθηκε επίσημα το 2001 και περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό φορέων και αρχών που λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα του.

Η PCFC Investments LLC (PCFCI) είναι μια boutique private equity firm με πρωταρχικό στόχο τις επενδύσεις σε εμπορικές επιχειρήσεις και το asset management. Το επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρείας επικεντρώνεται στην επένδυση, την ιδιοκτησία, την ανάπτυξη και τη διαχείριση εμπορικών ακινήτων. Η στρατηγική της PCFC Investments είναι να αποκτήσει και να επεκτείνει το εμπορικό χαρτοφυλάκιό της, ενώ παράλληλα στοχεύει στη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Accor σε αυτό το project. Πιστεύουμε ότι η εξειδίκευση του Ομίλου θα φέρει το QE2 σε μια νέα εποχή”, δηλώνει ο Saeed Al-Bannai, CEO της PCFC investment. “Το Queen Elizabeth, όπως το γνωρίζουμε μέχρι τώρα, έχει γράψει τη δική του ιστορία και είμαστε βέβαιοι ότι η Accor θα κρατήσει ζωντανή την κληρονομιά του η οποία σε συνδυασμό με τη φήμη του το αναδεικνύουν σε προορισμό από μόνο του. Έναν προορισμό όπου οι φιλοξενούμενοι και οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία”.

Η τοποθεσία του QE2 στο Port Rashid του Ντουμπάι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την οδό Sheikh Zayed, προσφέροντας εύκολη σύνδεση με όλα τα κύρια αξιοθέατα της πόλης. Το διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι, το εμπορικό κέντρο Dubai Mall, το Burj Khalifa και η παραλία La Mer απέχουν όλα λιγότερο από 20 λεπτά, ενώ το Palm Jumeirah και το Mall of the Emirates απέχουν 35 και 29 λεπτά αντίστοιχα.

Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την Accor να επεκτείνει το αποτύπωμά της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συστήνοντας ένα μοναδικό project που φέρνει ποικιλομορφία στο χαρτοφυλάκιό της, επεκτείνοντας παράλληλα την παρουσία του brand MGallery στο Ντουμπάι”, δηλώνει ο Mark Willis, CEO της Accor Ινδίας, Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Τουρκίας. “Όχι μόνο είμαστε υπεύθυνοι για το μοναδικό πλωτό ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, αλλά συνεισφέρουμε επίσης στο Dubai Urban Master Plan 2049, με στόχο να χαράξουμε την πορεία για μια βιώσιμη αστική ανάπτυξη, αυξάνοντας παράλληλα την ελκυστικότητα της πόλης ως παγκόσμιο προορισμό”.

Μόλις ολοκληρωθεί η ανακαίνιση, το νέο MGallery Queen Elizabeth 2 θα διαθέτει 447 δωμάτια ξενοδοχείου, εννέα εστιατόρια και μπαρ, δέκα αίθουσες συσκέψεων, 5.620 τ.μ. διαθέσιμα για υπαίθριες εκδηλώσεις, έξι καταστήματα λιανικής, πισίνα και γυμναστήριο. “Είμαστε βέβαιοι ότι μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες, το MGallery Queen Elizabeth 2 θα αποτελέσει ένα must-see αξιοθέατο, το οποίο θα μοιράζεται τις ιστορίες του με τους επισκέπτες, προσφέροντας παράλληλα μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία εν πλω”, πρόσθεσε ο Mark Willis.

Η Accor επί του παρόντος λειτουργεί 62 ιδιοκτησίες (18.562 κλειδιά) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 20 (5.831 κλειδιά) ιδιοκτησίες στο pipeline.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024