Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαμήλιο ταξίδι

Η Ελλάδα στην 3η θέση των βρετανικών αναζητήσεων για γαμήλιους προορισμούς

Τατιάνα Ρόκου - 25 Μάιος 2022, 10:54

Οι Μαλδίβες βρίσκονται στην κορυφή των αναζητήσεων με 4.400 κατά μέσο όρο το μήνα, πολύ μπροστά από τη δεύτερη στην κατάταξη Τουρκία, με 1.600 αναζητήσεις. Ακολουθεί η Ελλάδα με 1.000.


Η βρετανική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Brindley Group συνέταξε μια λίστα με τους προορισμούς για μήνα του μέλιτος που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση από ζευγάρια που θα παντρευτούν σύντομα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με βάση τα δεδομένα αναζήτησης από την Google. μερικά από τα σημαντικότερα ευρήματα είναι τα ακόλουθα:

  • Το South Farm του Cambridgeshire κατέλαβε την πρώτη θέση ως ο καλύτερος χώρος γάμου του Ηνωμένου Βασιλείου στην ανάλογη κατάταξη (index), ακολουθούμενο από το Hadsham Farm στο Oxfordshire και το Leeds Castle στο Κεντ.
  • Η Ανατολική Αγγλία είναι η Νο1 περιοχή πραγματοποίησης γάμων, με τα West Midlands να έρχονται στη δεύτερη θέσηΟι Μαλδίβες ήταν ο κορυφαίος προορισμός για μήνα του μέλιτος των Βρετανών, συγκεντρώνοντας 4.400 κατά μέσο όρο μηνιαίες αναζητήσεις στο Google, ακολουθούμενη από την Τουρκία με 1.600 μηνιαίες αναζητήσεις και ακολουθεί η Ελλάδα, με 1.000 κατά μέσο όρο μηνιαίες αναζητήσεις
  • Οι ρουστίκ γάμοι είναι το πιο δημοφιλές θέμα, με 1.000 κατά μέσο όρο μηνιαίες σχετικές αναζητήσεις. Τα φεστιβάλ και το δάσος ήταν τα επόμενα θέματα γάμου με τις περισσότερες μηνιαίες αναζητήσεις, με το καθένα να λαμβάνει 320 κατά μέσο όρο.
  • Επτά από τους δέκα πιο αγαπητοί χώροι τέλεσης γάμων βρίσκονται στη Νοτιοανατολική Αγγλία, λόγω ενός συνδυασμού χώρων με υψηλή βαθμολογία, καλά εξοπλισμένων, καθώς και υψηλών μέσων μέγιστων θερμοκρασιών και χαμηλότερων βροχοπτώσεων κατά τη διάρκεια της γαμήλιας περιόδου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top