Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Singapore Airlines για ακόμη 3 χρόνια χορηγός τίτλου του νυχτερινού Grand Prix της F1 στη Σιγκαπούρη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Μάιος 2022, 13:57

Ο αγώνας θα τύχει θερμής υποδοχής από τους κατοίκους και τους διεθνείς επισκέπτες της Σιγκαπούρης και θα ενισχύσει την παγκόσμια φήμη της πόλης.


Το Grand Prix της Σιγκαπούρης είναι ένας από τους κορυφαίους και πιο πολυσυζητημένους αγώνες της Formula 1, καθώς οι οδηγοί αγωνίζονται στην πίστα Marina Bay Street Circuit με φόντο τον εντυπωσιακό νυχτερινό ορίζοντα της πόλης.
Η Singapore Airlines υπέγραψε για πρώτη φορά ως χορηγός τίτλου το 2014 για τέσσερα χρόνια και στη συνέχεια ανανέωσε τη συμφωνία το 2018 και το 2020 για δύο χρόνια αντίστοιχα. Αυτή η τελευταία τριετής παράταση ανακοινώθηκε πριν λίγες
μέρες από τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο Εμπορικής Διεύθυνσης της Singapore Airlines Lee Lik Hsin και τον διευθύνοντα σύμβουλο Εμπορικής Διεύθυνσης της Formula 1 Brandon Snow.Ο κ. Snow δήλωσε: “Είμαστε ευτυχείς που η Singapore Airlines θα συνεχίσει να είναι ο χορηγός τίτλου του Grand Prix της Σιγκαπούρης για άλλα τρία χρόνια. Το Grand Prix της Σιγκαπούρης είναι ο αυθεντικός νυχτερινός αγώνας της F1, ένα εμβληματικό γεγονός της Formula 1 που αγαπήθηκε από τους οπαδούς και τους οδηγούς και επιστρέφει στο ημερολόγιο μετά από δύο χρόνια απουσίας. Στον φετινό αγώνα θα γίνει περαιτέρω χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και βιώσιμων υλικών, ενώ οι δεσμεύσεις της Singapore Airlines για βιώσιμα αεροπορικά καύσιμα αντικατοπτρίζουν τη συνεχή ευθυγράμμιση όλων των εταίρων και της Formula 1 για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων”.

Ο κ. Hsin ανέφερε ότι “το φετινό πολυαναμενόμενο Grand Prix της Formula 1 της Σιγκαπούρης θα αποτελέσει σημαντικό ορόσημο για τη Σιγκαπούρη, σηματοδοτώντας την επιστροφή ενός μεγάλου διεθνούς αθλητικού γεγονότος στην πόλη μετά από διετή διακοπή λόγω της πανδημίας. Ο αγώνας θα τύχει θερμής υποδοχής τόσο από τους κατοίκους όσο και από τους διεθνείς επισκέπτες της Σιγκαπούρης και θα ενισχύσει τη φήμη μας ως παγκόσμια πόλη. Η ανανέωση της χορηγίας τίτλου της Singapore Airlines σηματοδοτεί τη συνεχή υποστήριξή μας τόσο στον τουρισμό όσο και στον αθλητισμό και έρχεται να ενισχύσει την επέκταση του παγκόσμιου δικτύου μας και την ανάκαμψη της Σιγκαπούρης ως βασικού διεθνούς αεροπορικού κόμβου”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top