Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

CHC Imperial Palace 4*, ένα νέο ξενοδοχείο ενηλίκων στο Ρέθυμνο

Τατιάνα Ρόκου - 26 Μάιος 2022, 16:14

Το CHC Imperial Palace ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 2019 στον Πηγιανό Κάμπο Ρεθύμνου και αποτελείται από 74 μοντέρνα δωμάτια και σουίτες, διαθέτει πισίνα, εστιατόριο, μπαρ (εσωτερικό και εξωτερικό), μίνι γυμναστήριο (fitness corner), εξωτερικό jacuzzi, mini market, θεματικούς κήπους, κ.ά.


Με την παρουσία τουριστικών πρακτόρων, στελεχών τουριστικών οργανισμών και ανθρώπων από τον χώρο της επικοινωνίας και των μέσων ενημέρωσης, ο Όμιλος CHC παρουσίασε το ξενοδοχείο CHC Imperial Palace 4*, στον Πηγιανό Κάμπρο Ρεθύμνου.

Ένα νεόδμητο ξενοδοχείο, ιδιοκτησίας της οικογένειας Βολτυράκη που χαρακτηρίζεται από ελκυστική αρχιτεκτονική, παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και την γνώριμη, Κρητική φιλοξενία που οι άνθρωποί του προσφέρουν απλόχερα σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες του τόπου.

Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής του Ομίλου CHC κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης τόνισε: “Μια συνεργασία που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια αναβαθμίστηκε και μια νέα προοπτική ξεκινάει μεταξύ του Ομίλου CHC και του CHC Imperial Palace 4*. Ένα ξενοδοχείο που κερδίζει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή προσφέροντάς στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης στην Κρήτη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια την οικογένεια Βολτυράκη για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία μας και να τονίσω ότι τέτοιες συνέργειες, ειδικά στις εποχές που διανύουμε, είναι προαπαιτούμενο για την ενίσχυση των αναπτυξιακών προοπτικών του κλάδου μας, την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, αλλά και την ισχυροποίηση της θέσης της Κρήτης στο διεθνές τουριστικό στερέωμα”.

Το CHC Imperial Palace 4*
Το CHC Imperial Palace είναι ένα νέο, σύγχρονο ξενοδοχείο 4* μόνο για ενήλικες, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 2019 στον Πηγιανό Κάμπο Ρεθύμνου. Αποτελείται από 74 μοντέρνα δωμάτια και σουίτες, διαθέτει πισίνα, εστιατόριο, μπαρ (εσωτερικό και εξωτερικό), μίνι γυμναστήριο (fitness corner), εξωτερικό jacuzzi, mini market, θεματικούς κήπους, κ.ά. Συνδυάζει την άνεση και τη χαλάρωση με την κρητική φιλοξενία, με το προσωπικό του να εστιάζει στις λεπτομέρειες και την άριστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top