Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Πέντε μεγάλοι TOs της Νοτίου Κορέας προσεγγίζουν την ελληνική αγορά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Μάιος 2022, 13:11

Ταξίδι εξοικείωσης με συμμετοχή εκπροσώπων τριών κορυφαίων ταξιδιωτικών ομίλων της κορεατικής αγοράς με υψηλή δραστηριοποίηση στην Ευρώπη (Lotte Tour, Hana Tour και Hanjin Tour) και δύο διαδικτυακών ταξιδιωτικών πλατφορμών (My Real Trip και Yellow Ballon).

Η υφυπουργός Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη και η γενική γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κα Ολυμπία Αναστασοπούλου συμμετείχαν σε γεύμα εργασίας με εκπροσώπους πέντε μεγάλων ταξιδιωτικών πρακτορείων της Νοτίου Κορέας στο πλαίσιο ταξιδιού εξοικείωσης (fam trip) που διοργανώθηκε από τη Διεθνή Πρωτοβουλία “Επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας” της AHEPA Αχαΐας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και την Πρεσβείας της Ελλάδος στη Σεούλ.


Στο γεύμα συμμετείχαν επίσης ο πρέσβης της Νοτίου Κορέας στην Ελλάδα Jung II Lee, ο πρόεδρος της Επιτροπής “Restart of the Greek Economy”, κ. Δημήτρης Μουτούσης, η διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ΑΕ, κα
Ιωάννα Παπαδοπούλου, καθώς και ο διευθυντής Γραφείων Εξωτερικού του ΕΟΤ κ. Μιχάλης Μιχαηλίδης.

Στο ταξίδι εξοικείωσης συμμετείχαν οι εκπρόσωποι τριών κορυφαίων ταξιδιωτικών ομίλων της κορεατικής αγοράς με υψηλή δραστηριοποίηση στην Ευρώπη (Lotte Tour, Hana Tour και Hanjin Tour), όπως και δύο ιδιαίτερα ανερχόμενων διαδικτυακών ταξιδιωτικών πλατφορμών, που προσφέρουν περισσότερα από 23.000 προϊόντα για ταξίδια στο εξωτερικό σε περισσότερες από 800 πόλεις παγκοσμίως (My Real Trip και Yellow Ballon).

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διερεύνηση τρόπων της περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας της Κορέας με τη χώρα μας σε διάφορες μορφές τουρισμού. Σημαντική εξέλιξη αποτελεί η επανέναρξη απευθείας ναυλωμένων πτήσεων Σεούλ-Αθήνα από τον Σεπτέμβριο ενώ κατά
τη διάρκεια της συζήτησης οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου εστίασαν στη σημασία έναρξης προγραμματισμένων απευθείας πτήσεων καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top