Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σιδηρόδρομος

Συνάντηση της Βούλας Πατουλίδου με τον γενικό εμπορικό διευθυντή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τατιάνα Ρόκου - 27 Μάιος 2022, 14:47

Στόχος της Θεσσαλονίκης είναι να γίνει η σιδηροδρομική κομβική πύλη των Βαλκανίων.


Τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Roberto Biasin, ο γενικός εμπορικός διευθυντής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να συναντηθεί με την αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του ΟΤΘ. Στη συνάντηση ο κ. Biasin και η κα Βούλα Πατουλίδου συζήτησαν τις προοπτικές ταξιδιών με τρένο, αξιοποιώντας τη σύγχρονη αμαξοστοιχία ETR 470, γνωστή και ως “Ασημένιο Βέλος”.

Με τα ETR τρένα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εγκαινίασε μία νέα εμπειρία ταξιδιού στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, προσφέροντας επιπλέον καθημερινά δρομολόγια με περισσότερη άνεση και πολυτέλεια στην διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο κ. Biasin, το επόμενο βήμα είναι η ακόμη μεγαλύτερη μείωση του χρόνου ταξιδιού στις 3 ώρες και 20 λεπτά μόλις ολοκληρωθούν όλες οι υποδομές του σιδηροδρομικού δικτύου.

Η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης δήλωσε πως στόχος της Θεσσαλονίκης είναι να γίνει η σιδηροδρομική κομβική πύλη των Βαλκανίων. Η ολοκλήρωση των σιδηροδρομικών έργων και οι επαρκείς συνδέσεις του σιδηρόδρομου με λιμάνι και ΒΙΠΕ θα δώσουν τη δυνατότητα στους πολίτες να έχουν μία αξιόπιστη και οικονομική μεταφορική λύση όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη. “Μακάρι ο σιδηρόδρομος που αυτήν τη στιγμή έρχεται τέταρτος μεταξύ των βασικών επιλογών, παρότι είναι ο οικονομικότερος, να καταλάβει την πρώτη θέση προτίμησης”, τόνισε χαρακτηριστικά η κα Πατουλίδου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top