Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤην κρητική φιλοξενία γνώρισαν 14 Γερμανοί εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων
Προώθηση προορισμού

Την κρητική φιλοξενία γνώρισαν 14 Γερμανοί εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων

Στην έναρξη του προγράμματος πραγματοποιήθηκε ενημερωτικό workshop με επιμέρους αναλυτικές παρουσιάσεις των εκπροσώπων-διοργανωτών σχετικά με το τουριστικό προϊόν της Κρήτης, σε επίπεδο αεροπορικών συνδέσεων, προσφερόμενων πακέτων διανυκτερεύσεων, αλλά και προτάσεων γνωριμίας με την αυθεντική Κρήτη.

Την ιδιαίτερα καλή πορεία κρατήσεων για την Κρήτη επιβεβαίωσαν οι επαγγελματίες του τουρισμού που επισκέφθηκαν το νησί 21-25 Μαΐου, στο πλαίσιο ταξιδιού εξοικείωσης που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας, σε συνεργασία με την Holidayland (μέλος του ομίλου RTK), την αεροπορική εταιρεία Condor, την Περιφέρεια Κρήτης και την Aldemar.


Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της προϊσταμένης της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας κας Νικολέτας Λεκανίδη στο workshop.

Την κρητική φιλοξενία και τις ομορφιές της νησιού είχαν την ευκαιρία να γευτούν από κοντά 14 Γερμανοί εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων, με σκοπό την γνωριμία τους με τον προορισμό και στόχο την προώθησή του στη γερμανική αγορά. Στην έναρξη του προγράμματος πραγματοποιήθηκε ενημερωτικό workshop με επιμέρους αναλυτικές παρουσιάσεις των εκπροσώπων-διοργανωτών σχετικά με το τουριστικό προϊόν της Κρήτης, σε επίπεδο αεροπορικών συνδέσεων, προσφερόμενων πακέτων διανυκτερεύσεων, αλλά και προτάσεων γνωριμίας με την αυθεντική Κρήτη.


Γαστρονομικό event της Aldemar.

Μετά το workshop ακολούθησε γαστρονομική εκδήλωση από την Aldemar, κατά την οποία οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετέχουν στη διαδικασία παρασκευής κρητικών συνταγών με αυθεντικά τοπικά προϊόντα.


Στιγμιότυπα από την ξενάγηση στην Κνωσσό και τη Σπιναλόγκα.

Το ταξίδι εξοικείωσης ολοκληρώθηκε με δύο ημερήσιες περιηγήσεις σε σημεία ενδιαφέροντος των Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου, προκειμένου οι επισκέπτες να γνωρίσουν το εξαιρετικά ποικιλόμορφο προϊόν που διαθέτει το νησί. Οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στον σημαντικό αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και στην πόλη του Ηρακλείου και επισκέφθηκαν τον παραδοσιακό οικισμό Αρχάνες.


Στιγμιότυπο από την επίσξεψη σε εργαστήριο βιολογικών αρωμάτων και καλλυντικών.

Ακολούθησε ξενάγηση στο ιστορικό νησάκι της Σπιναλόγκα, στο γραφικό χωριό Πλάκα, καθώς και συμμετοχή σε Workshop δημιουργίας βιολογικών αρωμάτων και καλλυντικών στο Άγιο Νικόλαο. Οι επαγγελματίες του τουρισμού βίωσαν την ποικιλομορφία του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού, επισκέφθηκαν σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία, περιηγήθηκαν στις γραφικές πόλεις και χωριά, να γεύτηκαν εδέσματα της μοναδικής κρητικής κουζίνας.

Τη διοργάνωση και επικοινωνία των συνεργατών επιμελήθηκε η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας με την υποστήριξη της ομάδας Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης και τον προϊστάμενο, κ. Ν. Αλεξάκη, που επιμελήθηκε την παρουσίαση του προορισμού στο workshop.

Ομαδική φωτογραφία από την αίθουσα διεξαγωγής του workshop.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024