Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Η Proton Aircraft and Passenger Handling επεκτείνεται στην Αθήνα

Τατιάνα Ρόκου - 16 Ιούνιος 2022, 09:53

Η εταιρεία ασχολείται με την επίγεια εξυπηρέτηση αεροσκαφών, αλλά και επιβατών, και ειδικότερα με υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, VIP Meet and Greet, αντιπροσώπευσης αεροπορικών εταιρειών και ενοικίασης ελικοπτέρων, ιδιωτικών jet, καθώς και μεγάλων αεροσκαφών για πτήσεις charter.


Πρόσφατα η Proton Aircraft and Passenger Handling έθεσε σε λειτουργία το νέο της γραφείο στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Πρόκειται για εταιρεία που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με την επίγεια εξυπηρέτηση αεροσκαφών, αλλά και επιβατών, και ειδικότερα με υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, VIP Meet and Greet, αντιπροσώπευσης αεροπορικών εταιρειών και ενοικίασης ελικοπτέρων, ιδιωτικών jet, καθώς και μεγάλων αεροσκαφών για πτήσεις charter.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της Proton, προκειμένου να καλύψουμε τις επιθυμίες και τη ζήτηση των συνεργατών και των πελατών μας. Καθώς ο οργανισμός μας μεγαλώνει, κρίθηκε απαραίτητο ένα νέο γραφείο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών που έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα σημεία εξυπηρέτησης μας στη Θεσσαλονίκη, την Μύκονο, τη Σαντορίνη και το Ηράκλειο”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κώστας Κρυστάλλης. “Αν και η τρέχουσα κατάσταση στην ταξιδιωτική αγορά είναι προκλητική, είμαι βέβαιος ότι φέτος και ειδικά το καλοκαίρι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί, επομένως θέλουμε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες ευκαιρίες”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top