Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ευρωπαϊκή Ένωση

Έλ. Κουντουρά: 'Απαιτείται προϋπολογισμός για τον τουρισμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Ιούνιος 2022, 11:21

Η ευρωβουλευτής τόνισε ότι το ζήτημα της συνδεσιμότητας και μάλιστα των απευθείας πτήσεων είναι βασική προϋπόθεση για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη στην Ευρώπη.


Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κα Έλενα Κουντουρά προήδρευσε στη συνεδρίαση της Tourism Task Force της Επιτροπής #TRAN του Ευρωκοινοβουλίου με προσκεκλημένους φορείς του ευρωπαϊκού τουριστικού κλάδου, κατά την οποία συζητήθηκαν οι ανάγκες και προκλήσεις στη διατήρηση της ανταγωνιστικής θέσης της Ευρώπης ως του πρώτου παγκόσμιου προορισμού.Στην παρέμβασή της η κα Κουντουρά αναφέρθηκε στην ανάγκη ίδρυσης ευρωπαϊκού οργανισμού για τον τουρισμό και ειδικού προϋπολογισμού στήριξης του κλάδου. “Θέλουμε ασφάλεια και, φυσικά, μετάβαση στη βιωσιμότητα και τη νέα ψηφιακή εποχή”, δήλωσε. “Πιστεύω ότι το πάγιο αίτημά μας για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού οργανισμού για τον τουρισμό, σε συνδυασμό με έναν προϋπολογισμό για τον τουρισμό θα πρέπει να το αναδεικνύουμε και να το υπενθυμίζουμε στην Επιτροπή σε κάθε ευκαιρία”.

Ακόμη, η κα Κουντουρά τόνισε ότι το ζήτημα της συνδεσιμότητας και μάλιστα των απευθείας πτήσεων είναι βασική προϋπόθεση για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη στην Ευρώπη.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top