Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Η Λάμψα στην 3η θέση της λίστας με τους πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα για το 2022

Τατιάνα Ρόκου - 17 Ιούνιος 2022, 14:00

Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα, τρίτη στη λίστα με τους πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα για το 2022, σύμφωνα με την έρευνα Randstad Employer Brand.


Ο Όμιλος Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ αναδείχθηκε στην 3η θέση μεταξύ των πλέον ελκυστικών εργοδοτών στην Ελλάδα για το 2022 μέσω της διεθνούς έρευνας Randstad Employer Brand (REBR), βάσει κριτηρίων όπως ο ελκυστικός μισθός και οι παροχές, το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, οι δυνατότητες εξέλιξης σταδιοδρομίας που παρέχουν στους εργαζόμενους, η μακροπρόθεσμη ασφάλεια της εργασίας και η ισορροπία εργασιακής – προσωπικής ζωής.

Η φετινή έρευνα Randstad Employer Brand παρουσιάζει πρόσθετο ενδιαφέρον, καθώς έχει ενσωματώσει και αντικατοπτρίζει τις τελευταίες τάσεις και τις σημαντικές μεταβολές που έχουν παρατηρηθεί και καταγράφονται στην Απασχόληση, σε διεθνές επίπεδο, κυρίως ως απόρροια των οικονομικο-κοινωνικών επιπτώσεων της πανδημίας COVID.

Η εκτελεστική πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λάμψα ΑΕ, κα Χλόη Λασκαρίδη αναφέρει σχετικά: “Η αναγνώριση της Λάμψα ως μία εκ των κορυφαίων, πλέον ελκυστικών εργοδοτριών στην Ελλάδα, μας γεμίζει περηφάνεια και ικανοποίηση. Είναι μια σημαντική επιτυχία που οφείλεται στις άοκνες προσπάθειες τις οποίες καταβάλλει καθημερινά το ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας, προκειμένου να διασφαλίζει το υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών στα ξενοδοχεία μας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το εργασιακό περιβάλλον της Λάμψα επιβραβεύεται με μια ‘περγαμηνή’ τέτοιου κύρους και που μπορεί να αποτελέσει θετικό παράδειγμα και πηγή έμπνευσης, ειδικά για τον κλάδο του ελληνικού τουρισμού”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top