Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Απεβίωσε ο συνιδρυτής και πρόεδρος του Beleon Group, Λεωνίδας Δημητριάδης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Ιούνιος 2022, 10:03

Ο Λεωνίδας Δημητριάδης ήταν ένας από τους πρωτοπόρους του ελληνικού τουρισμού, που ανέδειξε την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό για τους κατοίκους των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.


Στις 16 Ιουνίου και σε ηλικία 60 ετών άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από έναν μακροχρόνιο αγώνα που έδινε εναντίον ασθένειας ο συνιδρυτής και πρόεδρος του Beleon Group, Λεωνίδας Δημητριάδης.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

“Ο πρόωρος θάνατος του Λεωνίδα αποτελεί μεγάλη απώλεια όχι μόνο για τα μέλη της οικογένειας, τους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του, αλλά και για την ταξιδιωτική βιομηχανία σε πολλές χώρες.

Ο Λεωνίδας ήταν ένας από τους πρωτοπόρους του ελληνικού τουρισμού, που ανέδειξε την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό για τους κατοίκους των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Υπό την σοφή και ισχυρή ηγεσία του, ο Όμιλος Beleon έλαβε επανειλημμένα τιμητικά διπλώματα και επαίνους, από ελληνικά θεσμοθετημένα βραβεία, εταιρείες και φορείς για την τεράστια συμβολή του στην ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας, την αναγνωσιμότητα και αύξηση της δημοτικότητας των ταξιδιωτικών προορισμών καθώς και την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας γενικότερα.

Πριν από μερικά χρόνια, ο ίδιος ξεκίνησε παρόμοια δραστηριότητα και στην Κύπρο. Παρά την προφανή επιτυχία, δυστυχώς, μόνο οι
συνάδερφοι και οι συνεργάτες του θα μπορέσουν να δρέψουν τους καρπούς αυτής της δραστηριότητας.

Η ομάδα του Ομίλου Beleon, από την Αθήνα ως τη Μόσχα και από τη Λεμεσό μέχρι το Παρίσι θρηνεί την απώλειά του, παραμένουμε όμως πιστοί στις αρχές που μας εμφύσησε ο Λεωνίδας και θα συνεχίσουμε να εκτελούμε την αποστολή μας άψογα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top