Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟλοκληρώθηκε το Εθνικό Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας και ο αγώνας MTB Urban XCC στη Λέρο
Αθλητικός τουρισμός

Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας και ο αγώνας MTB Urban XCC στη Λέρο

Η διοργάνωση αποσκοπεί στη διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος και την ενίσχυση της ταυτότητας του νησιού ως ποδηλατικός και τουριστικός προορισμός.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωση του Εθνικού Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας και ο διασυλλογικός αγώνας MTB Urban XCC, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, σε συνεργασία του Δήμου Λέρου με τον Ποδηλατικό Όμιλο της Κω, την υποστήριξη του Ποδηλατικού Ομίλου Λέρου και του Leros Bike & Fun Academy.

Η εκκίνηση δόθηκε από το Λακκί, με τον αγώνα των μικρών αθλητών, αγόρια και κορίτσια αντίστοιχα, συνεχίστηκε με μεγαλύτερους αθλητές και ολοκληρώθηκε με την απονομή βραβείων και τίτλων.

Την Κυριακή ο αγώνας διεξήχθη στην περιοχή Φυτώριο – Καμαράκι, όπου υπάρχουν διαμορφωμένα μονοπάτια με βαθμό δυσκολίας για τους αθλητές χαρίζοντας ένα συναρπαστικό θέαμα στον κόσμο που παραβρέθηκε.

Ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Νικόλαο Πρέζα, στους αθλητές που έλαβαν μέρος, στου επισκέπτες που ήρθαν στο νησί, αλλά κυρίως ευχαριστεί τον κ. Φανούρη Κοντογιωργάκη, εκπαιδευτή Ποδηλασίας και αντιπρόεδρο του Ποδηλατικού Ομίλου Λέρου “για την άριστη διεξαγωγή της όλης διοργάνωσης και παράλληλα για τη δεύτερη θέση που κατέλαβε”, καθώς επίσης όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή των αγώνων.

Ο κ. Κόλιας δήλωσεσ ότι ήταν μεγάλη τιμή να διεξαχθεί ο αγώνας για το Εθνικό Κύπελλο Ποδηλασίας στο νησί της Λέρου, τονίζοντας ότι η διοργάνωση αποσκοπεί στη διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος, καθώς και την ενίσχυση της ταυτότητας του νησιού ως ποδηλατικός και τουριστικός προορισμός, χαρακτηρίζοντάς την ως γιορτή ποδηλασίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024