Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αθλητικός τουρισμός

Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας και ο αγώνας MTB Urban XCC στη Λέρο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Ιούνιος 2022, 13:42

Η διοργάνωση αποσκοπεί στη διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος και την ενίσχυση της ταυτότητας του νησιού ως ποδηλατικός και τουριστικός προορισμός.


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωση του Εθνικού Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας και ο διασυλλογικός αγώνας MTB Urban XCC, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, σε συνεργασία του Δήμου Λέρου με τον Ποδηλατικό Όμιλο της Κω, την υποστήριξη του Ποδηλατικού Ομίλου Λέρου και του Leros Bike & Fun Academy.Η εκκίνηση δόθηκε από το Λακκί, με τον αγώνα των μικρών αθλητών, αγόρια και κορίτσια αντίστοιχα, συνεχίστηκε με μεγαλύτερους αθλητές και ολοκληρώθηκε με την απονομή βραβείων και τίτλων.

Την Κυριακή ο αγώνας διεξήχθη στην περιοχή Φυτώριο – Καμαράκι, όπου υπάρχουν διαμορφωμένα μονοπάτια με βαθμό δυσκολίας για τους αθλητές χαρίζοντας ένα συναρπαστικό θέαμα στον κόσμο που παραβρέθηκε.Ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Νικόλαο Πρέζα, στους αθλητές που έλαβαν μέρος, στου επισκέπτες που ήρθαν στο νησί, αλλά κυρίως ευχαριστεί τον κ. Φανούρη Κοντογιωργάκη, εκπαιδευτή Ποδηλασίας και αντιπρόεδρο του Ποδηλατικού Ομίλου Λέρου “για την άριστη διεξαγωγή της όλης διοργάνωσης και παράλληλα για τη δεύτερη θέση που κατέλαβε”, καθώς επίσης όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή των αγώνων.Ο κ. Κόλιας δήλωσεσ ότι ήταν μεγάλη τιμή να διεξαχθεί ο αγώνας για το Εθνικό Κύπελλο Ποδηλασίας στο νησί της Λέρου, τονίζοντας ότι η διοργάνωση αποσκοπεί στη διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος, καθώς και την ενίσχυση της ταυτότητας του νησιού ως ποδηλατικός και τουριστικός προορισμός, χαρακτηρίζοντάς την ως γιορτή ποδηλασίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top