Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΝέο, εξειδικευμένο Executive MBA in Hotel Management από το ΠΑΔΑ – ΕΛΜΕΠΑ
Τουριστική εκπαίδευση

Νέο, εξειδικευμένο Executive MBA in Hotel Management από το ΠΑΔΑ – ΕΛΜΕΠΑ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών έχει κυρίως επαγγελματικό προσανατολισμό, απευθύνεται σε επαγγελματίες της ξενοδοχειακής αγοράς (πανεπιστημιακής εκπαίδευσης) και σε αποφοίτους πανεπιστημιακών τουριστικών τμημάτων.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) και ειδικότερα το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού, στα πλαίσια των δράσεων εξωστρέφειας του ιδρύματος, έχει αναπτύξει ένα δυναμικό σύνολο δράσεων και πολυεπίπεδων συνεργασιών με σημαντικούς επαγγελματικούς φορείς του τουρισμού (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων-ΠΟΞ, Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού-FedHATTA), με στόχο την ισχυρή διασύνδεση του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με την αγορά εργασίας.

Φυσικό επακόλουθο των δράσεων αυτών ήταν η δημιουργία του πρώτου στην Ελλάδα εξειδικευμένου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη “Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων – Executive MBA in Hotel Management“, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) και του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.). Πρόκειται για ένα διϊδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών σχεδιασμένο από ακαδημαϊκούς, με σημαντική επαγγελματική εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο,  με στόχο την κάλυψη των πραγματικών αναγκών της ξενοδοχειακής αγοράς και της κατάλληλης μεταπτυχιακής εκπαίδευσης των ξενοδόχων, των στελεχών ξενοδοχείων και των εργαζομένων στην ευρύτερη ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Το πρόγραμμα απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, με τίτλο “Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων – Executive MBA in Hotel Management’.

Έχει κυρίως επαγγελματικό προσανατολισμό, απευθύνεται σε επαγγελματίες της ξενοδοχειακής αγοράς (πανεπιστημιακής εκπαίδευσης) και σε αποφοίτους πανεπιστημιακών τουριστικών τμημάτων.

Οι αιτήσεις εγγραφής έχουν ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνονται στις 31 Ιουλίου 2022.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024