Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Νέο, εξειδικευμένο Executive MBA in Hotel Management από το ΠΑΔΑ - ΕΛΜΕΠΑ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Ιούνιος 2022, 16:38

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών έχει κυρίως επαγγελματικό προσανατολισμό, απευθύνεται σε επαγγελματίες της ξενοδοχειακής αγοράς (πανεπιστημιακής εκπαίδευσης) και σε αποφοίτους πανεπιστημιακών τουριστικών τμημάτων.


Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) και ειδικότερα το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού, στα πλαίσια των δράσεων εξωστρέφειας του ιδρύματος, έχει αναπτύξει ένα δυναμικό σύνολο δράσεων και πολυεπίπεδων συνεργασιών με σημαντικούς επαγγελματικούς φορείς του τουρισμού (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων-ΠΟΞ, Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού-FedHATTA), με στόχο την ισχυρή διασύνδεση του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με την αγορά εργασίας.

Φυσικό επακόλουθο των δράσεων αυτών ήταν η δημιουργία του πρώτου στην Ελλάδα εξειδικευμένου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη “Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων – Executive MBA in Hotel Management”, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) και του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.). Πρόκειται για ένα διϊδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών σχεδιασμένο από ακαδημαϊκούς, με σημαντική επαγγελματική εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο,  με στόχο την κάλυψη των πραγματικών αναγκών της ξενοδοχειακής αγοράς και της κατάλληλης μεταπτυχιακής εκπαίδευσης των ξενοδόχων, των στελεχών ξενοδοχείων και των εργαζομένων στην ευρύτερη ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Το πρόγραμμα απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, με τίτλο “Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων – Executive MBA in Hotel Management’.

Έχει κυρίως επαγγελματικό προσανατολισμό, απευθύνεται σε επαγγελματίες της ξενοδοχειακής αγοράς (πανεπιστημιακής εκπαίδευσης) και σε αποφοίτους πανεπιστημιακών τουριστικών τμημάτων.

Οι αιτήσεις εγγραφής έχουν ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνονται στις 31 Ιουλίου 2022.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top