Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Λιμένες

Τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία Καλαμάτας, Τήνου-Άνδρου και Ίου είναι τα νέα μέλη της ΕΛΙΜΕ

Τατιάνα Ρόκου - 21 Ιούνιος 2022, 12:24

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος στην Πάτρα συζητήθηκαν σειρά σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν τους ελληνικούς λιμένες, καθώς και οι μελλοντικές εξελίξεις στον κλάδο.


Στην Πάτρα συνεδρίασε την Παρασκευή 17 Ιουνίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος κατόπιν σχετικής πρόσκλησης στην πρωτεύουσα της Αχαΐας του γενικού γραμματέα της Ένωσης και διευθύνοντα συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Πατρών κ. Παναγιώτη Τσώνη.

Στη συνεδρίαση υπό την προεδρία του κ. Άγγελου Καρακώστα, προέδρου της Ένωσης και αναπλ. διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, συζητήθηκαν σειρά σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν τους ελληνικούς λιμένες, καθώς και οι μελλοντικές εξελίξεις στον κλάδο. Κατά τη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την ένταξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου, που, μαζί με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ίου, θα αποτελέσουν τα νέα μέλη της Ένωσης.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Νότιο Λιμένα Πατρών παρέστη επίσης η πρόεδρος του Ο.Λ.ΠΑ. κα Ερασμία Κάνιστρα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top