Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

Στο Θερμαϊκό αρμενίζει το KARAVAKI 'Ολυμπία'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Ιούνιος 2022, 10:07

Η εταιρεία Karavaki Thessaloniki Cruises με νέο σκάφος συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις παραλίες της Αγίας Τριάδας, των Νέων Επιβατών και της Περαίας και αντίστροφα.

Με σύνθημα «Επιβιβαστείτε για την καλύτερη εμπειρία της ζωής σας» η Karavaki Thessaloniki Cruises φροντίζει για ένατη συνεχή χρονιά να συνδέει αμφότερα την πόλη της Θεσσαλονίκης με τις ακτές του Δήμου Θερμαϊκού.

Φέτος, η Karavaki Thessaloniki Cruises καινοτομεί αφενός με το νέο υπερσύγχρονο σκάφος «Ολυμπία” που αντικαθιστά τον “Άγιο Γεώργιο”, αφετέρου με μια επιπλέον αγαπημένη ακτή για την οποία βάζει πλώρη και “πιάνει” στη Σκάλα της, αυτή της Αγίας Τριάδας.

Έτσι λοιπόν, καθημερινά, το KARAVAKI “Ολυμπία” συνδέει τη Θεσσαλονίκη, τόσο από την Προβλήτα Α’ στο Λιμάνι όσο και από το Λευκό Πύργο, με τις βραβευμένες με τη “Γαλάζια Σημαία” ακτές της Περαίας, των Νέων Επιβατών και της Αγίας Τριάδας του Δήμου Θερμαϊκού.

Τα δρομολόγια

Οι αναχωρήσεις με το KARAVAKI “Ολυμπία” είναι καθημερινές, από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τον Λευκό Πύργο και προορισμό τις παραλίες της Αγίας Τριάδας, των Νέων Επιβατών και της Περαίας και αντίστροφα.

Από Θεσσαλονίκη, οι ώρες αναχώρησης είναι:

  • Λιμάνι - 09.30, 12.30, 14.45, 17.20
  • Λευκός Πύργος – 09.40, 12.15, 14.30, 17.10

από Αγία Τριάδα: 10.40, 15.45, 18.20,
από Νέους Επιβάτες: 11.00, 13.20, 16.05, 18.40 και
από Περαία: 11.15, 13.35, 16.15, 18.55.

Σχετικά με την έκδοση των εισιτηρίων υπάρχουν δυο τρόποι: ο ένας είναι η αγορά εισιτηρίου επάνω στο KARAVAKI “Ολυμπία”, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και πληρωμή με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Ο δεύτερος τρόπος είναι η αγορά εισιτηρίου online μέσα από το karavakithess.com, επιλέγοντας ημερομηνία, ώρα και προορισμό.

Επίσης, επιτρέπονται τα κατοικίδια μόνο με λουρί, καθώς και η μεταφορά ποδηλάτων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top