Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠιστοποίηση της Fraport Greece από τον ACI World για τα μέτρα κατά του COVID-19
Αεροδρόμια

Πιστοποίηση της Fraport Greece από τον ACI World για τα μέτρα κατά του COVID-19

Η Fraport Greece έλαβε και φέτος πιστοποίηση από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων, σχετικά με την εφαρμογή μέτρων αναχαίτισης της διασποράς του κορωνοϊού.

Για μια ακόμη χρονιά τα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece έλαβαν πιστοποίηση από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων (ACI World), για την εφαρμογή σειράς μέτρων και βέλτιστων πρακτικών με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Παρά τη σταδιακή αποκλιμάκωση των μέτρων κατά της διασποράς του ιού, αρχής γενομένης από το φετινό καλοκαίρι, η Fraport Greece δεν επαναπαύεται και γι’αυτόν τον λόγο προχώρησε στην επαναπιστοποίηση και των 14 περιφερειακών αεροδρομίων που τελούν υπό τη διαχείρισή της.

Η Fraport Greece συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία και στην ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού, ανεξάρτητα από την συγκυριακή επιδημιολογική εικόνα που επικρατεί ανά περιόδους. Η απολύμανση όλων των χώρων των αερολιμένων εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες του οργανισμού, όπως και η ενίσχυση των ανέπαφων συναλλαγών στα διάφορα σημεία των αεροδρομίων, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς. Παράλληλα, η εταιρεία από την αρχή της πανδημίας έχει επενδύσει σημαντικά στην κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της, με γνώμονα την αποτελεσματική αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων της υγειονομικής κρίσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Παναγιώτης Σπυράτος, γενικός διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών της Fraport Greece, ανέφερε: “Για εμάς στην Fraport Greece η προστασία της υγείας κι η ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών στα αεροδρόμια που διαχειριζόμαστε εξακολουθεί να αποτελεί κεντρική προτεραιότητα. Ως εκ τούτου, δεν εφησυχάζουμε λόγω της χαλάρωσης των μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19 και εξακολουθούμε να εργαζόμαστε συστηματικά και μεθοδικά, με βασικό άξονα τη δημιουργία ενός ασφαλούς και πλήρως θωρακισμένου υγειονομικά περιβάλλοντος, σε κάθε ένα από τα 14 αεροδρόμια μας. Η εκ νέου πιστοποίηση που λάβαμε από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων επιβεβαιώνει ακριβώς την αταλάντευτη προσήλωσή μας στην προστασία όλων των επιβατών κι εργαζομένων και στην προάσπιση της δημόσιας υγείας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024