Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Wuhan θα συνεχίσει την επιβατική πτήση της China Southern Airlines προς την Τουρκία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Ιούνιος 2022, 11:03

Η πτήση θα είναι η πρώτη διεθνής επιβατική πτήση της China Southern Airlines που θα ξαναρχίσει στη Hubei από το ξέσπασμα του COVID-19.


Η China Southern Airlines θα συνεχίσει τις πτήσεις επιβατών μεταξύ της κεντρικής Κίνας από την Wuhan, στην επαρχία Hubei, και της Κωνσταντινούπολης, από τις 29 Ιουνίου, σύμφωνα με το υποκατάστημα της εταιρείας στο Hubei.

Όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr, η πτήση μετ’επιστροφής, που εκτελείται με αεροσκάφος Boeing 787, έχει προγραμματιστεί κάθε Τετάρτη. Η εξερχόμενη πτήση έχει προγραμματιστεί να αναχωρήσει από τη Wuhan στις 4:05 μ.μ. ώρα Πεκίνου και άφιξη στην Κωνσταντινούπολη περίπου στις 9 μ.μ. τοπική ώρα.

Η πτήση της επιστροφής θα απογειώνεται από την Κωνσταντινούπολη στις 23:20 (τοπική ώρα) και στη συνέχεια θα φθάνει στο Wuhan στις 1:20 μ.μ. (ώρα Πεκίνου) την επόμενη μέρα.

Η πτήση θα είναι η πρώτη διεθνής επιβατική πτήση της China Southern Airlines που θα ξαναρχίσει στη Hubei από το ξέσπασμα του COVID-19. Με την άμβλυνση της πανδημίας COVID-19 παγκοσμίως, η αεροπορική εταιρεία αναμένεται να ξαναρχίσει και να ξεκινήσει περισσότερα διεθνή αεροπορικά δρομολόγια στη Wuhan.

Η αεροπορική γραμμή Wuhan - Κωνσταντινούπολη, που ξεκίνησε τον Μάιο του 2019, ήταν η πρώτη απευθείας πτήση προς την Κωνσταντινούπολη στην κεντρική Κίνα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top