Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Προβολή της Θεσσαλονίκης στον γερμανικό Όμιλο RTK

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Ιούνιος 2022, 09:27

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης με τον ΕΟΤ Γερμανίας και την Aegean ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο την προβολή του προορισμού στη Γερμανία.


Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας και την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines προγραμμάτισε ταξίδι εξοικείωσης επαγγελματιών του τουρισμού του ομίλου RTK.

Ο όμιλος RTK Group (Raiffeisen Tours Cooperation) έχει κάτω από την “ομπρέλα” του 3.300 ταξιδιωτικά γραφεία.

Αποτελεί τη μεγαλύτερη συνεργασία ταξιδιωτικών πρακτορείων/γραφείων στην Ευρώπη, προσφέροντας στους εταίρους της το πλεονέκτημα ενός μεγάλου δικτύου συνεργατών. Είναι σημαντικοί πελάτες πολλών διοργανωτών ταξιδιών (Tour Operators), μεταξύ άλλων TUI, FTI, DER Touristik, Alltours, Schauinsland Reisen, Attika Reisen κ.λπ.

Στόχος του ταξιδιού ήταν να γνωρίσουν οι επαγγελματίες τουρισμού, το συνδυασμό Θεσσαλονίκης- Πιερίας, την εύκολη προσβασιμότητα αεροδρομίου για την άφιξη τους και την αναχώρησή τους, αλλά και τον συνδυασμό διακοπών θάλασσας/βουνού και city break.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έμειναν στο Capsis Hotel, ξεναγήθηκαν σε μεγάλα ξενοδοχεία της πόλης, απήλαυσαν τη φιλοξενία του Grand Hotel Palace καθώς και την Ελληνική γαστρονομία στο Mediterranean Palace Hotel.

Στο Plaisir Brasserie Aristolelous, οι φιλοξενούμενοι συμμετείχαν στην παρασκευή παραδοσιακών γλυκών της Θεσσαλονίκης όπως είναι τα τρίγωνα πανοράματος, τα οποία πρόσφεραν στους θαμώνες.

Τη ξενάγηση στην πόλη ακολούθησε συνάντηση εργασίας στο Dion Palace Luxury Resort & Spa, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, όπου παρουσιάστηκε ο προορισμός χρησιμοποιώντας οπτικοακουστικά εποπτικά μέσα στη γερμανική γλώσσα.

Την αποστολή οργάνωσε και συνόδευσε η κα Αρετή Πρίνου, αναπλ. προϊσταμένη Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας.

Η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου δήλωσε: “Οι Γερμανοί επαγγελματίες του τουρισμού έπιασαν τον ρυθμό της πόλης. Έφυγαν τονίζοντας ότι η Θεσσαλονίκη είναι ιδανικός προορισμός για νεαρές ηλικίες”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top