Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Η Ισπανία βάζει φρένο στους Βρετανούς τουρίστες με άσχημη συμπεριφορά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Ιούνιος 2022, 10:56

Στη Μαγιόρκα, τα εστιατόρια στην Playa de Palma επιβάλλουν ενδυματολογικό κώδικα, απαγορεύοντας τα μαγιό και τα μπλουζάκια ποδοσφαίρου.


Η Ισπανία επιβάλλει μια σειρά από νέους κανονισμούς, για να περιορίσει τους Βρετανούς τουρίστες με “αντικοινωνική συμπεριφορά” αλλά και γενικότερα τον “τουρισμό των μεθυσμένων”.

Η πόλη Vigo στη Γαλικία θα επιβάλει πρόστιμο 640 λιρών (785 δολ.) σε όσους πιαστούν να κατουρούν στη θάλασσα - αν και η πόλη δεν έχει διευκρινήσε πως σκοπεύει να αστυνομεύσει μια τέτοια κατάσταση.

Στη Μαγιόρκα, τα εστιατόρια στην Playa de Palma επιβάλλουν ενδυματολογικό κώδικα, απαγορεύοντας τα μαγιό και τα μπλουζάκια ποδοσφαίρου. Οι κανόνες θα είναι ευέλικτοι κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά τη νύχτα θα υπάρχει πολιτική μηδενικής ανοχής.

Οι Βαλεαρίδες Νήσοι καταπολεμούν τους μεθυσμένους επισκέπτες με διάφορα μέτρα, συμπεριλαμβανομένου του περιορισμού των πωλήσεων αλκοόλ, με την πρόεδρο των Βαλεαρίδων Νήσων, Francina Armengol να καταφέρεται πρόσφατα εναντίον τους τουριστών - ταραξιών. “Δεν είναι ούτε το είδος του τουρισμού που θέλουμε ούτε αυτό που αξίζει στους κατοίκους”, δήλωσε.

Το “διάταγμα“  για αντικοινωνική συμπεριφορά ισχύει για τις περιοχές Magaluf, Playa de Palma και San Antonio στην Ibiza.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top