Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά Γραφεία

FedHATTA: Επαναληπτική συνάντηση φορέων με την Aegean Air

Τατιάνα Ρόκου - 28 Ιούνιος 2022, 10:52

Τα ουσιαστικής σημασίας θέματα που απασχολούν τα τουριστικά γραφεία αναλύθηκαν σε μεγαλύτερο βάθος στο πλαίσιο της συνάντησης εκπροσώπων των φορέων των τουριστικών γραφείων με την Aegean Air.

Συνεπείς με τις δεσμεύσεις της για συνέχεια του εποικοδομητικού διαλόγου, η FedHATTA συναντήθηκε και πάλι με την Aegean Air την Πέμπτη 23 Ιουνίου. H συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Aegean Air στη Θεσσαλονίκη.

Την Aegean Air εκπροσώπησε ο εμπορικός διευθυντής Roland Jaggi, ο διευθυντής Πωλήσεων για Ελλάδα και Κύπρο κ. Στέφανος Σαδόπουλος και η διευθυντήρια Πωλήσεων Β. Ελλάδας κα Ειρήνη Σιδηροπούλου.

Από την πλευρά των τουριστικών γραφείων συμμετείχαν:

  • Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΤΓΜΘ) εκπροσωπούμενη από τον κ. Βύρωνα Θεολόγη, πρόεδρο, τον κ. Γιώργο Βόγια, αντιπρόεδρο, την κα Σούλα Θεοχαρίδου, γενική γραμματέα, τον κ. Κωνσταντίνο Κουράκο, ταμία και την κα Ελένη Παρασκευοπούλου, έφορο.
  • Η Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών (ΠΕΤΑΓΑ), εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο κ. Γιώργο Μαρούτσο και
  • Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (FedHATTA), εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο, κ. Λύσανδρο Τσιλίδη.

Τα ουσιαστικής σημασίας θέματα που απασχολούν τα τουριστικά γραφεία αναλύθηκαν σε μεγαλύτερο βάθος συμβάλλοντας στην κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων κάθε πλευράς και στην ανανέωση της δέσμευσης αμφότερων να παρέχουν την υποστήριξή τους για τη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της χώρας και την διαμόρφωση ενός υγειούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Συναντήσεις όπως αυτή, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται, όπως άλλωστε γινόταν πάντα, ως την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν.

Ο κ. Τσιλίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αμέριστη διάθεση συνεργασίας και υποστήριξης όλων των πλευρών και δήλωσε πως “η πρόσφατη συνένωση των δυνάμεων του κλάδου των τουριστικών γραφείων έχει ήδη αποδώσει καρπούς επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες μας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top