Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Οι 'Γεύσεις της Ελλάδας' στο Βρετανικό Κοινοβούλιο

Τατιάνα Ρόκου - 29 Ιούνιος 2022, 09:24

Συνολικά παραβρέθηκαν 100 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων η υπουργός Ψηφιακών Μέσων, Πολιτισμού, ΜΜΕ & Αθλητισμού, Nadine Dorries, ο υφυπουργός Υγείας, Edward Argar, ο υφυπουργός Τουρισμού, Nigel Huddleston, 45 βουλευτές, σύμβουλοι και υπάλληλοι του βρετανικού κοινοβουλίου, καθώς και δημοσιογράφοι.


Την ευκαιρία να γνωρίσουν την ελληνική γαστρονομία και, συνολικότερα, το ελληνικό τουριστικό προϊόν είχαν δεκάδες Βρετανοί βουλευτές και δημοσιογράφοι στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης προβολής με τίτλο “Taste of Greece” (Γεύσεις της Ελλάδας).

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση διοργανώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο βρετανικό κοινοβούλιο από την Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας σε συνεργασία με την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο, έχοντας ως στόχο την προβολή της χώρας μας σε κοινό υψηλού επιπέδου που διαμορφώνει την τάση στα ανώτερα κοινωνικά και εισοδηματικά στρώματα.

Συνολικά παραβρέθηκαν 100 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων η υπουργός Ψηφιακών Μέσων, Πολιτισμού, ΜΜΕ & Αθλητισμού, Nadine Dorries, ο υφυπουργός Υγείας, Edward Argar, ο υφυπουργός Τουρισμού, Nigel Huddleston, 45 βουλευτές, σύμβουλοι και υπάλληλοι του βρετανικού κοινοβουλίου, καθώς και δημοσιογράφοι. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό από προωθητικό υλικό του ΕΟΤ, να λάβουν αναμνηστικά δώρα και να γευτούν ελληνικά παραδοσιακά πιάτα και κρασιά, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στο χταπόδι με φάβα και το κουλούρι Θεσσαλονίκης.


Στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υφυπουργού Τουρισμού Ην. Βασιλείου, N. Huddleston.
Από την εκδήλωση του ΕΟΤ στο βρετανικό κοινοβούλιο. Από αριστερά, ο πρέσβης της Ελλάδας στο Ην. Βασίλειο, Γιάννης Ραπτάκης, ο υφυπουργός Τουρισμού του Ην. Βασιλείου, N. Huddleston, ο βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος και πρόεδρος της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Al. Costa, και η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, κα Ελ. Σκαρβέλη.

Στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υφυπουργού Τουρισμού Ην. Βασιλείου, N. Huddleston.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top