Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Special 'Architect Zone' στο 100% Hotel Show 2022

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Ιούνιος 2022, 11:21

Το 100% Hotel Show δημιουργεί ειδική ενότητα 'Architect Zone' στον εκθεσιακό του χώρο, ειδικά για τα αρχιτεκτονικά γραφεία που απευθύνονται στην ξενοδοχειακή αγορά.

Το 100% Hotel Show ανακοίνωσε τη συστηματική λειτουργία μιας special “Architect Zone”, στον χώρο των Εκθετών της επόμενης διοργάνωσής του, που θα λάβει χώρα το διάστημα 18-21 Νοεμβρίου 2022, στο MEC Παιανίας. Η εξέλιξη αυτή προέκυψε κατόπιν εκδήλωσης σχετικού ενδιαφέροντος από ξενοδόχους και νέους επενδυτές για ενημέρωση από αρχιτεκτονικά γραφεία, αλλά και ως συνέχεια της αντίστοιχης πιλοτικής εφαρμογής που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περυσινής έκθεσης.


Η Architect Zone βρίσκεται στο πρώτο τμήμα του εκθεσιακού χώρου, στο section “Architecture-Build-Materials”, και έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να προσφέρει διάφορες επιλογές συμμετοχής, ανάλογα με τις ανάγκες και τα ζητούμενα των Γραφείων που θα συμμετάσχουν.

Με αυτόν τον τρόπο, τα αρχιτεκτονικά γραφεία αποκτούν τον δικό τους, διακριτό χώρο για να συμμετάσχουν στο 100% Hotel Show, επικοινωνώντας με χιλιάδες ξενοδόχους και villa owners.

Στο παρακάτω διάγραμμα του εκθεσιακού χώρου έχει επισημανθεί η ενότητα Architect Zone.


Architect Zone

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top